En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg784268#msg784268 date=1381438807' Alıntı:
türkiyede ne olsun çok şükür
arada bir pervariye gidiyoz yolda nar bahçelerine baka baka onra eve geliyoz onun acısıyla bir poşet nar yiyoz işte hepsi bu...

konu dağılmasın ama nar kansere karşı en birinci meyvedir...

nar kabuğunu kurutup arada bir kaynatıp çay olarak içersen kanser riski tamamen kalkıyor...
narı yerken içindeki beyaz zarıyla yersek vucudumuz kanser mikrobuna karşı direç kazanıyor...

bundan bir iki ay önce yusuf abi facebookda bir konu paylaşmıştı aslında kanser çokdan bulundu ama kanser lobisi para kazanamayacak diye hala kimseye söylenmiyor diye bunuda sebebi vucuttaki b17 vitaminin eksikliğinden kaynaklandığı ortaya çıktı ve bunun gizlendiği

bu vitamin ise çok az sayıda meyvede var bir tanesi aklımda kaldı o da benim her zaman çöpüne kadar yediğim kabuğunu soymadan yediğim elma çekirdeğinde

bu yazıyı okuyan arkadaşlar siz ve sizin çevrenizdekilerine ısrarla tavsiye edin bütün meyveler dahil bunada karpuz çekirdeğide dahil lütfen bütün meyveleri çekirdekleriyle beraber yiyelim bir çoğu kibarlık olsun diye bir kaç ısırık alıp atıyor elmayı....

SAĞLIĞIN KİBARLIĞI OLMAZ ESKİDEN ATALARIMIZ TAVUĞU ELLE PARÇALAYIP YİYORLARMIŞ BU KABALIKSA BEN HANZOLUĞU KABUL EDİYORUM....
hastane köşelerinde kemoterapiyle boğuşmadansa hanzo olarak yaşarım daha evladır...

BİLGİNİZE

TEBELLÜĞ EDENLERİ GÖRELİM
Abi bilgiler çok güzelmiş bea :) bundan sonra bende yapacağım abi sen benim belkide hayatımı değiştirdin şuanda sana minnettarım.

cebrail68 link=topic=7169.msg784274#msg784274 date=1381439224' Alıntı:
Abi bilgiler çok güzelmiş bea :) bundan sonra bende yapacağım abi sen benim belkide hayatımı değiştirdin şuanda sana minnettarım.

rica ederim hemşerim...
unutma lokman hekim ölümün çaresini bile bir bitkiden bulmuştu yani kimyasal bişey yoktu o zamanki şimdi ;

şimdi eczaneye gitsende eczacıya desen bana bir bitkisel baş ağrı kesici ilaç ver desen büyük yüksek ihtimal yok çeker;

ama ben sana diyim başın ağrıyorsa elma ye büyük ihtimal hemen keser :)
kezmezse sen o elmayı bana gönder sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa ;D

şerefli1 link=topic=7169.msg784279#msg784279 date=1381439649' Alıntı:
rica ederim hemşerim...
unutma lokman hekim ölümün çaresini bile bir bitkiden bulmuştu yani kimyasal bişey yoktu o zamanki şimdi ;

şimdi eczaneye gitsende eczacıya desen bana bir bitkisel baş ağrı kesici ilaç ver desen büyük yüksek ihtimal yok çeker;

ama ben sana diyim başın ağrıyorsa elma ye büyük ihtimal hemen keser :)
kezmezse sen o elmayı bana gönder sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa ;D
eczanede bitkisel ilaçı bulmak imkansız gibi bişey abi.

cebrail68 link=topic=7169.msg784285#msg784285 date=1381439884' Alıntı:
eczanede bitkisel ilaçı bulmak imkansız gibi bişey abi.

o halde herkes kendi doktoru olacak...kahvaltıda maydonuzu eksik etmeyecen kalın çöpüyle birlikde bıçakla doğramadan yiyecen o zaten yendikden sonra her şeye maydonoz olur içerde güçç*-* güçç*-* zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kara ciğeri yağlanmakdan korur en büyük faydası daha saymakla bitmez en iyi ekmek arası kaynamış yumurtanın içine doldurup yemek

bu gece yine uçuyorum ya hayırlsı ;D

şerefli1 link=topic=7169.msg784289#msg784289 date=1381440071' Alıntı:
o halde herkes kendi doktoru olacak...kahvaltıda maydonuzu eksik etmeyecen kalın çöpüyle birlikde bıçakla doğramadan yiyecen o zaten yendikden sonra her şeye maydonoz olur içerde güçç*-* güçç*-* zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kara ciğeri yağlanmakdan korur en büyük faydası daha saymakla bitmez en iyi ekmek arası kaynamış yumurtanın içine doldurup yemek

bu gece yine uçuyorum ya hayırlsı ;D
abi sen bu gece çoşmaya devam et böyle daha iyi oluyo :) :)
abi kirazda çok güçlü bir ağrı kesiciymiş.

cebrail68 link=topic=7169.msg784294#msg784294 date=1381440244' Alıntı:
abi sen bu gece çoşmaya devam et böyle daha iyi oluyo :) :)
abi kirazda çok güçlü bir ağrı kesiciymiş.

biraz daha coşarsam soluğu gece gece fırında alacamda ondan en iyisi ben yatıyım ;D ;D

trakkulupde bir mesaiyi daha bitirmiş bulunuyoz herkese eyi geceler dileyek
sabah nöbete devam ederiz artık elimizde bir klavye bir bardak çay ;D

şerefli1 link=topic=7169.msg784305#msg784305 date=1381441505' Alıntı:
trakkulupde bir mesaiyi daha bitirmiş bulunuyoz herkese eyi geceler dileyek
sabah nöbete devam ederiz artık elimizde bir klavye bir bardak çay ;D
hayırlı geceler herkese datlı rüyalar

cebrail68 link=topic=7169.msg784307#msg784307 date=1381441774' Alıntı:
hayırlı geceler herkese datlı rüyalar

sınırsız netim olduğundan dolayı sürekli online gözükeceğim tatil boyunca ölmezde sağ kalırsak o yüzden mesaj yada yeni konular olursa en kısa sürede cevap ve yorum yazabileceğim diğer sayfada da bellirtmiştim ama o arkada kaldı belki görmeyenler vardır

S.A ahali hayırlı cumalar
bartu link=topic=7169.msg784099#msg784099 date=1381425496' Alıntı:
bereketli olsun Emre, şu fotoda gözümün gördüğü yerde 1 de ağaç olsa!! :S bils-*-
ağaçlar arka tarafta kaldı abi ama arazinin genel hali böyle.