En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

a.s s.a cümleten ne var ne yok??? köydeyim bu akşam işler sıkı bu ara tavda güzel ama iki üç güne kadar tav gitmesse çok güzel olacak....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg788841#msg788841 date=1382982382' Alıntı:
a.s s.a cümleten ne var ne yok??? köydeyim bu akşam işler sıkı bu ara tavda güzel ama iki üç güne kadar tav gitmesse çok güzel olacak....

A.s valla okul 1 gün tatil oldu yarın boş ben evde yarına ne yapabilirim diye düşünüyorum.

benim okul geçen sene bitti çalışıyordum geçen hafta ordan çıktım şimdi dedemle köydeki işleri hallediyoruz....

Sa hayırlı geceler hangi okulda tatil var söyleyinde kayıt oluyim bugün öğleye kadar okuldaydım yarında saat 11 ' e kadar okuldayım :(

KamilAydın link=topic=7169.msg788878#msg788878 date=1382985821' Alıntı:
Sa hayırlı geceler hangi okulda tatil var söyleyinde kayıt oluyim bugün öğleye kadar okuldaydım yarında saat 11 ' e kadar okuldayım :(

As nerdesin lo kaç günder face de de denk gelemedim sana, bizim okul öğlen dağıldı bu gün diğer tüm okullar 10 da çıktılar, yarında törene çağırıyolar gelmeyeni disipline verceklermiş, hangi yönetmelikte yazıyosa artık ? ;D

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg788880#msg788880 date=1382985959' Alıntı:
As nerdesin lo kaç günder face de de denk gelemedim sana, bizim okul öğlen dağıldı bu gün diğer tüm okullar 10 da çıktılar, yarında törene çağırıyolar gelmeyeni disipline verceklermiş, hangi yönetmelikte yazıyosa artık ? ;D
tarlalardayım lo :D
o dert bendede var yarın törene gidicem :D

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg788887#msg788887 date=1382986244' Alıntı:
Ben gitmeyecem nerden bulcaklar olm iki kaçamak yap :) İstanbul işi ne oldu ?
tarlalardayım hep Selçuk buğday yeri hazırlaması ekimi filan ne zman gelirim bilmiyorum İstanbulda soğuktur şimdi :D

sa beyler hızlı ekim hazırlıkları devam ederken bizim emektar 480s8 marşa basmaya bile üşenmeye başladı dinamoyu aküyü söktüm sanayiye götürdüm dinamonun otomatiği bozulmuş az önce geldim dinamoyu taktım bastım çalıştı ama bugün tatil verdim kendime :D

TnisayG link=topic=7169.msg789055#msg789055 date=1383051301' Alıntı:
sa beyler hızlı ekim hazırlıkları devam ederken bizim emektar 480s8 marşa basmaya bile üşenmeye başladı dinamoyu aküyü söktüm sanayiye götürdüm dinamonun otomatiği bozulmuş az önce geldim dinamoyu taktım bastım çalıştı ama bugün tatil verdim kendime :D

as iyi yapmışın, sizdede tam marşa basınca 'çat' diye set geliyormu sanki bizimkinde biraz fazla gibi geliyo o ses bana.