En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

kubilay07 link=topic=7169.msg799280#msg799280 date=1385238107' Alıntı:
s.a ve a.s ahali ertaç işler baya kesat anlaşılan bilader :) böle giderse 2013 krizi seni mi vuracak ne :D

:D
krız teget gececek ıns :D
KamilAydın link=topic=7169.msg799284#msg799284 date=1385238525' Alıntı:
o ilham bundamı geldi :D
sen cek bı fırt :D

Bugünlük benden bu kadar...Yarın fuar yüklemelerime Gaspardo firması ile devam edeceğim.Cümleten iyi geceler :)

Beyler, şu kısa belgeseli izleyince şu hayvanlardan insanoğlunun öğrenmesi gereken ne çok şeyin olduğunu anladım da....
bugünlerde çok modaya korumada olan hayvanların katledilmesi gerçekten bazı insanların yaptığı katliamlardan ötürü insanlığımdan utandım
hele ki şu köpek ırkı(husky) çok içli hayvanlar...

SİBİRYA KURDU

bana müsaade beyler herkese hayırlı geceler...
izlemeniz dileğiyle...

Sa miilet benden de tünaydın, İstabul insanın bereketini kaçırıyor köyde 9 da yatar 5 te kalkarım, burda 5 te yattım 12 de kalktım :)

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg799450#msg799450 date=1385288687' Alıntı:
Sa miilet benden de tünaydın, İstabul insanın bereketini kaçırıyor köyde 9 da yatar 5 te kalkarım, burda 5 te yattım 12 de kalktım :)
sekçuk seni metropol ele geçiriyo git koye

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg799452#msg799452 date=1385289044' Alıntı:
sekçuk seni metropol ele geçiriyo git koye

Az kaldı Hüseyin liseyi bitirmeyi bekliyorum, zaten ailecek döneceğiz heralde babamın emekliliğine bağlı köye gelmesi, ben kesin dönüyorum.

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg799491#msg799491 date=1385297653' Alıntı:
Kastamonu hangi koy

Kastamonu Seydiler İlçesi Karaçavuş köyü, Seydiler-Kastamonu arası 32 Km, Bizim köyün ilçeye uzaklığı 14 Km

Yani merkeze uzaklığımız 46 Km.

s.a arkadaşlar iyi akşamlar
Yeni duyduğum bir haberi paylaşayım dedim.Bizim köyde bir abimizin deposundan Ford 7740 çift çeker traktörünü çalmışlar.2 hafta geçmiş üzerinden haberimiz yeni oldu.Cuma günü Hayrabolu yolu üzerinde bulunmuş.Traktörü jandarma nasıl bulmuş bilmiyorum ama buğday ekim zamanı 2.vites dişlisi kırmıştı.Tek traktör çalışmak zorunda kalmışlardı.Allah hepimizi hırsızlardan ve kötü niyetli kişilerden korusun.Bizim depoda herhangi bir sıkıntı yok.Bu arada belirteyim deposu Tekirdağ-Muratlı karayolu üzerinde kalıyor köy içi değil.Sizlerde böyle bir durum yaşadınız mı yaşayan tanıdığınız var mı?

alper4u link=topic=7169.msg799651#msg799651 date=1385312003' Alıntı:
s.a arkadaşlar iyi akşamlar
Yeni duyduğum bir haberi paylaşayım dedim.Bizim köyde bir abimizin deposundan Ford 7740 çift çeker traktörünü çalmışlar.2 hafta geçmiş üzerinden haberimiz yeni oldu.Cuma günü Hayrabolu yolu üzerinde bulunmuş.Traktörü jandarma nasıl bulmuş bilmiyorum ama buğday ekim zamanı 2.vites dişlisi kırmıştı.Tek traktör çalışmak zorunda kalmışlardı.Allah hepimizi hırsızlardan ve kötü niyetli kişilerden korusun.Bizim depoda herhangi bir sıkıntı yok.Bu arada belirteyim deposu Tekirdağ-Muratlı karayolu üzerinde kalıyor köy içi değil.Sizlerde böyle bir durum yaşadınız mı yaşayan tanıdığınız var mı?
İyi Yine Hayırlısıyla Bulmuşlar..
Benim Motorsiklet Çalındı Bayramın 4. Günü Daha Bir Haber Yok.. Hemde 3 Aylıktı Daha...