En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a ,A.s.Beyler nasılsınız... valla benim eller uyuştu...annemle beraber kayseri mantısı yaptık akşama kadar

seredes link=topic=7169.msg808348#msg808348 date=1386773710' Alıntı:
ve Aleyküm selam.balyacı var mı sitede.
elimizden geçti bir dönem çok uzun süre olmasa da :) belki yardımcı olabilirim

S.a ahali turladık geldik :) bl-*-sa bl-*-sa hal-*-s hal-*-s

[size=18pt]GS[/size]

Senede 10 000 balya yapsam makine kendini ödeyebilir mi?ya da senede kaç bin balya bu işi kurtarır?

25 bin yüksek bir rakam bizim için.bu işe hiç girmesem mi acaba? 10 bin balyayı kendi tarlalarımızdan çıkarabilirim.Yani sapa para vermiyeceğim gene de olmaz mı?

Çağrı link=topic=7169.msg808353#msg808353 date=1386774081' Alıntı:
elimizden geçti bir dönem çok uzun süre olmasa da :) belki yardımcı olabilirim

S.a ahali turladık geldik :) bl-*-sa bl-*-sa hal-*-s hal-*-s

[size=18pt]GS[/size]

oyn-*-saw oyn-*-saw bl-*-sa hal-*-s hal-*-s

seredes link=topic=7169.msg808360#msg808360 date=1386774526' Alıntı:
25 bin yüksek bir rakam bizim için.bu işe hiç girmesem mi acaba? 10 bin balyayı kendi tarlalarımızdan çıkarabilirim.Yani sapa para vermiyeceğim gene de olmaz mı?
abi sen kendi tarlan içinmi yoksa ,,dışarı çalışmak içinmi alacaksın..10 bin balya eğer kendi tarlandan çıkarıyorsan eğer neden olmasınki.

seredes link=topic=7169.msg808357#msg808357 date=1386774310' Alıntı:

Senede 10 000 balya yapsam makine kendini ödeyebilir mi?ya da senede kaç bin balya bu işi kurtarır?

Ben şöyle söyleyim içimizde balyacı arkadaşlar çok kalem kalem yazmayalım da :) Balya işinin maliyeti,makinanın arıza vs tarzı beklenmedik masrafları çıktığımızda gayet düşük.Şimdi sap durumu vs ye göre maliyet değişir denebilir ancak,o zaman da fiyat artıyor aynı hesaba geliyor.

Sizin sorunuza gelince 10,000 balya tabi ki bir senede ödemez makinayı.Biraz düşük bir rakam 7-8 günde nerdeyse yapılır 10,000 balya.Ha ben 10,000 balya yapar çekilirim diyorsanız,en iyi şartlarda 5-6 senede ancak çıkar makinanın parası.Ama bence iyi çalışılır piyasada iş olursa,2 sezonda öder parasını.Yalnız sadece sap bağlamayacaksınız tabi,ot da olacak.

Evet sadece kendi tarlamız ve tanıdıklarımızın tarlasının sapını toplamak için alıyoruz.Sapa para vermicez.Sonra kenara çekileceğiz.Uzak yerlere gitmeyeceğiz.İş bulabilirsek neden olmasın, çalışırım.Ancak bulabileceğimi sanmıyorum.

seredes link=topic=7169.msg808371#msg808371 date=1386775301' Alıntı:
Evet sadece kendi tarlamız ve tanıdıklarımızın tarlasının sapını toplamak için alıyoruz.Sapa para vermicez.Sonra kenara çekileceğiz.Uzak yerlere gitmeyeceğiz.İş bulabilirsek neden olmasın, çalışırım.Ancak bulabileceğimi sanmıyorum.
nasıl bir makina almak istiyorsun..marka,model bir istediğin marka varmı.

S.a kulüp, sabah okula gittim, ama nasıl gittim :D

3-4 yerde kaldık zor kalktı araba yollar buzdu, sonra bi yerde çıkamadık, indik dolmuştan, gene yok, sonra geri geri gelirken arabaya vurduk, neyseki adam anlayışlıydı hasarda yoktu ilk derse geç kalarak varabildim, 10 dersdi, şimdide evdeyim, yollar açıldı biraz ama yarın kaldırımlar buz tutar, neden tatil etmediler anlamadım...

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg808385#msg808385 date=1386776999' Alıntı:
S.a kulüp, sabah okula gittim, ama nasıl gittim :D

3-4 yerde kaldık zor kalktı araba yollar buzdu, sonra bi yerde çıkamadık, indik dolmuştan, gene yok, sonra geri geri gelirken arabaya vurduk, neyseki adam anlayışlıydı hasarda yoktu ilk derse geç kalarak varabildim, 10 dersdi, şimdide evdeyim, yollar açıldı biraz ama yarın kaldırımlar buz tutar, neden tatil etmediler anlamadım...
OOO Abi Çok Zor Olmuş Sana Ya.. Bizimde Kuru Ayaz Var Maalesef.. Aslında Böyle Havaları Seviyorum Ama Çok Soğuk Bea.. ;D

massey ferguson 277 gold link=topic=7169.msg808387#msg808387 date=1386777048' Alıntı:
sa ahali gs turu atladı :D :D :D

Hemde beşlikle atladı, helal olsun :)

bilal tıraşçı link=topic=7169.msg808406#msg808406 date=1386778021' Alıntı:
OOO Abi Çok Zor Olmuş Sana Ya.. Bizimde Kuru Ayaz Var Maalesef.. Aslında Böyle Havaları Seviyorum Ama Çok Soğuk Bea.. ;D

Zor oldu, yetişemeyeceğimi biliyordum, yoksa iner yürürdüm, ama gönlüm şoförü yüz üstü bırakmaya razı gelmedi :p Kar lastiği olanlar rahat rahat gitti kıskandım, biz kışın lastik yaktık eşiniyoz diye :D

Gs iyi iş çıkardı Fenerliyim ama helal olsun, Juventus küçük bi takım değil...

cebrail68 link=topic=7169.msg808372#msg808372 date=1386775400' Alıntı:
nasıl bir makina almak istiyorsun..marka,model bir istediğin marka varmı.
İlgin için teşekkürler.Büyük ihtimalle new Holland alıcam ama varsa bir önerin seve seve dinlerim.Balya makinesi konusunda kör cahilim.