En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

cebrail68 link=topic=7169.msg809015#msg809015 date=1386868953' Alıntı:
Anlatın yav .Türkiyede ne var ne yok.
Ne Olsun Bea.. ;D Aga Kuru Ayaz Var Türkiye Genelinde.. Bide Tüm Türkiyede Okul Ve Kar Tatili Beklentisi Var.. Bursada 2 Parmak Kar Yağıyor Okullar Tatil Bizim totomuz Donuyo Okula Giderken Ne Tail Var Ne Bişi.. Bizim Bura Böle.. Sende Ne Var? ;D Havalar Nasıl? ;D

bilal tıraşçı link=topic=7169.msg809021#msg809021 date=1386869110' Alıntı:
Ne Olsun Bea.. ;D Aga Kuru Ayaz Var Türkiye Genelinde.. Bide Tüm Türkiyede Okul Ve Kar Tatili Beklentisi Var.. Bursada 2 Parmak Kar Yağıyor Okullar Tatil Bizim totomuz Donuyo Okula Giderken Ne Tail Var Ne Bişi.. Bizim Bura Böle.. Sende Ne Var? ;D Havalar Nasıl? ;D
Heeeheee bizim burada tek damla yağmur düşşün hadi okul tatil..Sizin tatil beklentisi hep varda bi türlü olmuyor.
Valla bizde bişey yok ne olsun buranın sıcağı adamın ırzına geçiyo böyle bişey olmaz yav,buranın sıcağı insan çok eziiyor.
şimdi güzelde bakalım hazirandan sonra ne yapacağım mesela yolda yürüyosunda nasıl ateş yanarda yüzüne sıcağı vurur hazirandada aynen öyle oluyor.bu yıl memlekete gelmiyorum,ama babam ve annem gidecek.ben tek başıma bakalım ne b*k yiyecez burda.babam diyo ki dükkanda muhasebe işlerine bak diyor.bende diyom işten kıytırmak için ne anlarım ben muhasebeden diyom..ama galiba ben bakacam eğer bakmassam dükkanda hesap işine bakacak adam yok.bizim durumda öyle

cebrail68 link=topic=7169.msg809027#msg809027 date=1386869444' Alıntı:
Heeeheee bizim burada tek damla yağmur düşşün hadi okul tatil..Sizin tatil beklentisi hep varda bi türlü olmuyor.
Valla bizde bişey yok ne olsun buranın sıcağı adamın ırzına geçiyo böyle bişey olmaz yav,buranın sıcağı insan çok eziiyor.
şimdi güzelde bakalım hazirandan sonra ne yapacağım mesela yolda yürüyosunda nasıl ateş yanarda yüzüne sıcağı vurur hazirandada aynen öyle oluyor.bu yıl memlekete gelmiyorum,ama babam ve annem gidecek.ben tek başıma bakalım ne b*k yiyecez burda.babam diyo ki dükkanda muhasebe işlerine bak diyor.bende diyom işten kıytırmak için ne anlarım ben muhasebeden diyom..ama galiba ben bakacam eğer bakmassam dükkanda hesap işine bakacak adam yok.bizim durumda öyle
Aga Arabistanda Ehliyet Yaşı Kaç? Eğer Tutarsa alırsın Ehliyeti Yardır Git.. ;D

bilal tıraşçı link=topic=7169.msg809028#msg809028 date=1386869552' Alıntı:
Aga Arabistanda Ehliyet Yaşı Kaç? Eğer Tutarsa alırsın Ehliyeti Yardır Git.. ;D
ehliyet yaşı 18 ,benim yaş daha 17..belki yazın tatilde dubai ye felan giderim

bilal tıraşçı link=topic=7169.msg809031#msg809031 date=1386869771' Alıntı:
OOO Yardır Gitsin Aga.. Olum O Dükkana 3 Aylığına Muhasebecimi Yok? ;D
laa burası türkiyemi haa diyince muhasebeci bulasın :)..şimdi dükkanda 10 işçi felan çalışıyor aynı zamanda bu işçilerler ilgilenecek,tabi kamyonların parçasını gidip alıp gelecek (günde 30-40 defa parça almaya gidilir.).Bide hesap işine bakacak...bunları aynı arada yapabilen insan burada yok hem güvenli olmaz o zaman.Yani düşün mesela sen dükkanın var ve 10 tane yabancı işçin var(hindili-pakistanlı felan).sen bunlara 4000 metrekare dükkanı devredip gidermisin bi yere..

cebrail68 link=topic=7169.msg809035#msg809035 date=1386870010' Alıntı:
laa burası türkiyemi haa diyince muhasebeci bulasın :)..şimdi dükkanda 10 işçi felan çalışıyor aynı zamanda bu işçilerler ilgilenecek,tabi kamyonların parçasını gidip alıp gelecek (günde 30-40 defa parça almaya gidilir.).Bide hesap işine bakacak...bunları aynı arada yapabilen insan burada yok hem güvenli olmaz o zaman.Yani düşün mesela sen dükkanın var ve 10 tane yabancı işçin var(hindili-pakistanlı felan).sen bunlara 4000 metrekare dükkanı devredip gidermisin bi yere..
4000 m2 :S Fabrika olmasın la o :S

s.a ahali kar var yatış var :)

rocky link=topic=7169.msg809037#msg809037 date=1386870120' Alıntı:
4000 m2 :S Fabrika olmasın la o :S

s.a ahali kar var yatış var :)
S.a abi..yok abi ne fabrikası .Aslıda 7000 metrekareydi çok büyük geldi ortadan bi duvar çektik. 3000 metrekaresini başka birine verdik.şimdi daha küçük geliyoda yeter bukadar fazla büyükle babam uğraşma istiyor zaten zor..

cebrail68 link=topic=7169.msg809080#msg809080 date=1386873390' Alıntı:
A.s iyi akşamlar.ne yaparsın selçuk.az önce güzel sohbetliyoduk hepsi gaçtılar

Ne yapayım şehir koşturmacası :) Sen ne yapıyorsun ne var ne yok dış devletler de ?