En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şadan aysul link=topic=7169.msg863918#msg863918 date=1394620373' Alıntı:
sehirde akşam üstü sizin mah gitcem varsa köyde iş yaparım bilal sizin köyde kar yoktun iş olur :)
Yok Abi Haftasonu İş Var Balya Çekicez :D Bide Dedem Gübrelememeiş Tarlaları Bissürüde Yağdı..
Bide Sen Bizim Mahalleye Gelmezdin Hayırdır :D

nailyetek link=topic=7169.msg863922#msg863922 date=1394620615' Alıntı:
Kış bu sene geç geldi, :D 24 saat içinde kral ile 2. kurtarmayı yaptık. Az önce tedaşa ait ısuzu pickup köyün içinde yıkılmış taş duvara vurdu ve üzerinde asılı kaldı, Allah tan fazla bişeyi yok, önce hidrolikle önünü kaldırıp duvardan geri çıkardım sonra çekip kurtardık.
Yılın Kurtarıcısı :D Abi Sana özel 3 dönem muhtarlık olsun :D

iyi maşallah berekerli ürünler olur :) eve duvara monte masa yaptık dün masa ile duvar birbiri sevmedi zuha-*-s masaya biraz yüklendik hemen vida yerleri geldi bugün birdaha monte yapcaz )))
nail abi bizim abide köye muhtar olcak sular kesik 4oootl borç var bunu nasıl yapcaz abi devlet başvuru yapsak geri dönüş nasıl :S

şadan aysul link=topic=7169.msg863933#msg863933 date=1394621959' Alıntı:
iyi maşallah berekerli ürünler olur :) eve duvara monte masa yaptık dün masa ile duvar birbiri sevmedi zuha-*-s masaya biraz yüklendik hemen vida yerleri geldi bugün birdaha monte yapcaz )))
nail abi bizim abide köye muhtar olcak sular kesik 4oootl borç var bunu nasıl yapcaz abi devlet başvuru yapsak geri dönüş nasıl :S
Evim Şahane programını biraz daha izleseniz iyi olur :D masa konusunda.
Muhtarlık işi gönül işi, biraz fedakarlık ister, tedaşa gidip borcu yapılandırmayı deneyin, eğer muhtar seçilirseniz su sayaçlarını okuma işini ciddi olarak yaparsanız su borcu ödenir, biz sayaç okuma işini (15 hane köy-20 abone var) özel sektöre verdik, şirket sayaçları okuyup faturalandırıyor ve toplanan paranın üzerinden hizmet bedelini kesip her ayın sonunda köy muhtarlığı adına açılmış hesaba yatırıyor. Ayrıca kim ödemiş veya ödememiş hepsini fatura ile birlikte döküman olarak her ay köy muhtarlığına teslim ediyor.

teşekkürler nail abi bilgiler için fakat 15 hane köyde 2 tane sağlam su sayacıvar su kuyusu,okul,köy konağı mühürlü ihale bize kalmaz umarım (köylü ödemediğinden dolayı diil)

atılgan aysul link=topic=7169.msg863936#msg863936 date=1394622650' Alıntı:
teşekkürler nail abi bilgiler için fakat 15 hane köyde 2 tane sağlam su sayacıvar su kuyusu,okul,köy konağı mühürlü ihale bize kalmaz umarım (köylü ödemediğinden dolayı diil)
Su sayacı olmazsa olmazlardan, ilk başlarda bana da tepki çok oldu, 8 sene hiç su parası almadım düzenli okuma işine başlayınca 8 seneye sadece 10 TL eski borç yazmıştım ona bile itiraz ettiler, şu anda kasada para ile devredecem İnşallah. Üstelik bizim su ' cazibeli ' yani kaynaktan direkt depoya geliyor.
Her ay geçmişten 10 TL borç yazsanız 1 seneye borç tamamen kapanır, artı içme suyunu 10 tona kadar normal fiyat, üzerini kademeli olarak yükseltin bahçeciler buna çok kızacaktır :D başka türlü hakkından gelinmez.

nailyetek link=topic=7169.msg863938#msg863938 date=1394623020' Alıntı:
Su sayacı olmazsa olmazlardan, ilk başlarda bana da tepki çok oldu, 8 sene hiç su parası almadım düzenli okuma işine başlayınca 8 seneye sadece 10 TL eski borç yazmıştım ona bile itiraz ettiler, şu anda kasada para ile devredecem İnşallah. Üstelik bizim su ' cazibeli ' yani kaynaktan direkt depoya geliyor.
Her ay geçmişten 10 TL borç yazsanız 1 seneye borç tamamen kapanır, artı içme suyunu 10 tona kadar normal fiyat, üzerini kademeli olarak yükseltin bahçeciler buna çok kızacaktır :D başka türlü hakkından gelinmez.

s.a ahali merabalar :) su borcu dedinizde 1500lirada benim var yaw büyükşehire geçmeden usturupluca borcu kapatayım diyorum seçim önü olurmu dersiniz :D sayın nail muhtarım ;D

kubilay07 link=topic=7169.msg863940#msg863940 date=1394623205' Alıntı:
s.a ahali merabalar :) su borcu dedinizde 1500lirada benim var yaw büyükşehire geçmeden usturupluca borcu kapatayım diyorum seçim önü olurmu dersiniz :D sayın nail muhtarım ;D
Kapat gitsin, borcu ödemekten başka çare yok.

nailyetek link=topic=7169.msg863938#msg863938 date=1394623020' Alıntı:
bizde çok bi itiraz olacağını sanmıyorum keriz gibi 2 sene akmıyan suyun parasını ödedik akar diye ödemiyenler de var tabi Allah ' ın izniyle ilk hedefimiz su akıtmak nail abi.

atılgan aysul link=topic=7169.msg863949#msg863949 date=1394623477' Alıntı:
bizde çok bi itiraz olacağını sanmıyorum keriz gibi 2 sene akmıyan suyun parasını ödedik akar diye ödemiyenler de var tabi Allah ' ın izniyle ilk hedefimiz su akıtmak nail abi.
Allah yardımcınız olsun, su hayattır, bunun farkına varacaktır köylünüz.

nailyetek link=topic=7169.msg863943#msg863943 date=1394623267' Alıntı:
Kapat gitsin, borcu ödemekten başka çare yok.

aynen abi büyükşehire geçmeden kapatmak iyi olacak belki muhtar indirimde yapar :D

şadan aysul link=topic=7169.msg863933#msg863933 date=1394621959' Alıntı:
Abi Yardım Felan Gerekirse Bi Telefonuna Bakar :D

kubilay07 link=topic=7169.msg863953#msg863953 date=1394623771' Alıntı:
aynen abi büyükşehire geçmeden kapatmak iyi olacak belki muhtar indirimde yapar :D
Abi Seçimden Önce Yaparsan Olur Bişi Bişi Yardım Ederler.. :)

bilal tıraşçı link=topic=7169.msg863977#msg863977 date=1394625020' Alıntı:
Yardımlaşma Abisi :) Muhtara De Ucuz Yolla Hallet Haftalık Dometesini Ben Verem De ;D

muhtarda tomatisçi la : ' ( o frekanstan olmaz o iş ben direk akrabalıktan gireyim ;D