En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

birazdan yatmakla meşgul olacam ;D sabah 5,5 ta kalkıp işe gidiyom :( onun için bu hafta geç saetlere kadar kalamıyorum yoksa işte trakkulup diye sayıklarım

kepirli_ercan link=topic=7169.msg875185#msg875185 date=1396551179' Alıntı:
birazdan yatmakla meşgul olacam ;D sabah 5,5 ta kalkıp işe gidiyom :( onun için bu hafta geç saetlere kadar kalamıyorum yoksa işte trakkulup diye sayıklarım
;D allh rahatlk versin abi bnde amansiz bi hesap icersindeyin 10 da yatsam 6 bucukta kalksam 8 buck saat uyku bi insana yetr mi yetmemi yetrse neci yetr yetmezse nden yetmz yetip yetmemesin onemi yok 70 de olabilir 71 de olabilir aklimda deli sorular ;D ;D ;D

tt555 link=topic=7169.msg875195#msg875195 date=1396551467' Alıntı:
;D allh rahatlk versin abi bnde amansiz bi hesap icersindeyin 10 da yatsam 6 bucukta kalksam 8 buck saat uyku bi insana yetr mi yetmemi yetrse neci yetr yetmezse nden yetmz yetip yetmemesin onemi yok 70 de olabilir 71 de olabilir aklimda deli sorular ;D ;D ;D
sana 10 hatta 15 saat sessiz ortam uykusu yazıyorum bir hafta aksatma bişey olursa gene gel ;D ;D ;D

Yatıp uyuyalım bence ..
geç yatıyoz sabahta bırakmıyolar uyuyamıyoz akşama kadar şaşkın ördek gibi .. sallanıyom valla.. :)

tıkdorr bey banada bi cin yazsana belki uykum kaçar ;D

kepirli_ercan link=topic=7169.msg875200#msg875200 date=1396551931' Alıntı:
sana 10 hatta 15 saat sessiz ortam uykusu yazıyorum bir hafta aksatma bişey olursa gene gel ;D ;D ;D
tmm dir arkdslar allaha ismarladik bi hafta kendimi daga tasa vurcam. ;D
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg875203#msg875203 date=1396552077' Alıntı:
Yatıp uyuyalım bence ..
geç yatıyoz sabahta bırakmıyolar uyuyamıyoz akşama kadar şaşkın ördek gibi .. sallanıyom valla.. :)

tıkdorr bey banada bi cin yazsana belki uykum kaçar ;D
uykusz oldum mu kafa basmiyo bi sakarlik oluyo gecen calusrkn keseri civi yerine parma bi godum uyku muyku kalmadi cin gibi ciktim abi ;D

ben sabahları uykumu almadan kalktımmı kapının önünde çoğunlukla arabamı bulamıyom yanındanda geçsem gene arıyorum..
bi kezde komşunun connectinin kapısını zorlarken üstten seslendi ' ' yusuf dur dedi kendi anahtarımı atayım aşağı ' ' dedi kahroldum duva*-*0

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg875214#msg875214 date=1396552713' Alıntı:
ben sabahları uykumu almadan kalktımmı kapının önünde çoğunlukla arabamı bulamıyom yanındanda geçsem gene arıyorum..
bi kezde komşunun connectinin kapısını zorlarken üstten seslendi ' ' yusuf dur dedi kendi anahtarımı atayım aşağı ' ' dedi kahroldum duva*-*0
o zamn abi tek ve kesin cozum
herkese iyi geceler bol muhabbetler :)

s.a ahali cümleten hayırlı akşamlar bugün elmalıdaydım yazlık serayı dolaştım önümüzdeki hafta işlere startı veriyoruz :) hadi yine iyisiniz paylaşım yağmuruna tutacağım sizi :D hazırlıktan-dikime,dikemden-hasada,hasattan-söküme ;)

kubilay07 link=topic=7169.msg875228#msg875228 date=1396553783' Alıntı:
s.a ahali cümleten hayırlı akşamlar bugün elmalıdaydım yazlık serayı dolaştım önümüzdeki hafta işlere startı veriyoruz :) hadi yine iyisiniz paylaşım yağmuruna tutacağım sizi :D hazırlıktan-dikime,dikemden-hasada,hasattan-söküme ;)
kolay gele kardeşim inşallah bol bol para kazanırsın...

Gününüz aydın. kazancınız bol ve bereketli. sağlığınız ve sıhhatinizin yerinde olduğu bir gün geçirmenizi dilerim. Cumanız mubarek olsun....