En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Mehmet CÖMERT link=topic=7169.msg889132#msg889132 date=1399657027' Alıntı:
Aslm bilal maşallah bizdede güzel yağmur oluyor çok şükür buralar boş kimse yok
maslh abi bereket bu yagan dukkan bos eskiden dukkan sinek avlardi artik sinek de kalmadi ;D

s.a beyler uzun zamandır birbirimizden haberimiz yok..4biz çalışmaya başladık bugün yağmasaydı patates ekimide bitecekti nasip kaldı işte :)
çok yoğunum günde bir iki ileti atıp çıkıyorum anca idare ediyoruz ...
inşallah herkes iyidir bi aksilik yoktur..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg889565#msg889565 date=1399754132' Alıntı:
s.a beyler uzun zamandır birbirimizden haberimiz yok..4biz çalışmaya başladık bugün yağmasaydı patates ekimide bitecekti nasip kaldı işte :)

A.s Yusuf abi iyi akşamlar ben epeydir yazmadıydım buraya konuları takip ediyorum anca boş vakit yok 1 ay kaldı geçen hafta bi Kastamonu yaptım geldim 1 ay sonra da 3 aylığına gidiyorum işte bidaha 2 köyde hasat bekliyor geri kalan zaman da staj ve tarla işlerinde geçer yalnız bana senin face deki gibi bi motor lazım oldu yakıtı gidişi nasıl onların ?

ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg889566#msg889566 date=1399754304' Alıntı:
A.s Yusuf abi iyi akşamlar ben epeydir yazmadıydım buraya konuları takip ediyorum anca boş vakit yok 1 ay kaldı geçen hafta bi Kastamonu yaptım geldim 1 ay sonra da 3 aylığına gidiyorum işte bidaha 2 köyde hasat bekliyor geri kalan zaman da staj ve tarla işlerinde geçer yalnız bana senin face deki gibi bi motor lazım oldu yakıtı gidişi nasıl onların ?
kolay gelsin selçuk..
o motor çok az yakıyor bir depo 5 lt benzin alıyor bana bir hafta yetiyordu oraya buraya gitmek için 100-110 kmh ibi sürate ulaşabiliyor..
çok güzel tavsiye ederim ..
ben egzozunu kırdım hala fırsat bulup yaptıramadım yatıyor..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg889565#msg889565 date=1399754132' Alıntı:
aleyküm selam yusuf abi kimse yok bu aralar burada sanki herkes dünyanın altında kalmış. Arada bi laf atıp çıkıyorum ama pekde ses gelmiyor

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg889567#msg889567 date=1399754602' Alıntı:
kolay gelsin selçuk..
o motor çok az yakıyor bir depo 5 lt benzin alıyor bana bir hafta yetiyordu oraya buraya gitmek için 100-110 kmh ibi sürate ulaşabiliyor..
çok güzel tavsiye ederim ..
ben egzozunu kırdım hala fırsat bulup yaptıramadım yatıyor..

Sağol abi bilgilendirdiğin için bende o tip bişey alıcam 3 ay beni gezdirsin yeter zaten sonra aldığım yere satarım ya da abime bırakırım belli olmaz, burda buldum bi tane arkadaştan da ulaştırması almasından zor :)

fetullah aksu link=topic=7169.msg889570#msg889570 date=1399754953' Alıntı:
aleyküm selam yusuf abi kimse yok bu aralar burada sanki herkes dünyanın altında kalmış. Arada bi laf atıp çıkıyorum ama pekde ses gelmiyor
yaz sonuna kadar bu şekilde gideriz fetullah:)
kışa doğru yıkılır ortalık ve sonra gürültü başlar kış boyu şamata yaparız ne yapalım kışın yatıp yazları çalışıyoruz
bugün yağış vardı işimiz yoktu o yüzden bende bu kadar kaldım..
ÇeLişki_37 link=topic=7169.msg889573#msg889573 date=1399755173' Alıntı:
Sağol abi bilgilendirdiğin için bende o tip bişey alıcam 3 ay beni gezdirsin yeter zaten sonra aldığım yere satarım ya da abime bırakırım belli olmaz, burda buldum bi tane arkadaştan da ulaştırması almasından zor :)
git bin...
geze geze eve dön yarı tatil :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg889574#msg889574 date=1399755302' Alıntı:
yaz sonuna kadar bu şekilde gideriz fetullah:)
kışa doğru yıkılır ortalık ve sonra gürültü başlar kış boyu şamata yaparız ne yapalım kışın yatıp yazları çalışıyoruz
bugün yağış vardı işimiz yoktu o yüzden bende bu kadar kaldım..git bin...
geze geze eve dön yarı tatil :)

Ah Yusuf abim ah :)

Bekleyeceğiz artık care yok . Bende işleri bekliyorum. 500 dönüm yonca yi yatirdik dört gündür yağış var bekliyoruz.yoksa benim bu saatlerde yonca topluyor olmam lazim :)

kepirli_ercan link=topic=7169.msg890409#msg890409 date=1400007492' Alıntı:
Erken uyumuşun Yusuf emmi yoruldun herhal işler başlayınca :D
sorma valla bu aralar erken yatıyorum.
Ekim işleri bitti. .
Bu aralar biraz dinleneyim artık.

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg890414#msg890414 date=1400007935' Alıntı:
sorma valla bu aralar erken yatıyorum.
Ekim işleri bitti. .
Bu aralar biraz dinleneyim artık.
Dinlen abi zaten bi ara pek göremedik ya da az rastgeldik işin yoğunluğu anlaşılıyo yakında yıllık izine çıkacağım yakında bende pek görünmem artık 10-15 gün kadar köye gidecem :)

kepirli_ercan link=topic=7169.msg890416#msg890416 date=1400008102' Alıntı:
Dinlen abi zaten bi ara pek göremedik ya da az rastgeldik işin yoğunluğu anlaşılıyo yakında yıllık izine çıkacağım yakında bende pek görünmem artık 10-15 gün kadar köye gidecem :)
sonbahara kadar böyle ..
Aslında benimde Iyi bir tatile ihtiyacım var.

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg890420#msg890420 date=1400008324' Alıntı:
sonbahara kadar böyle ..
Aslında benimde Iyi bir tatile ihtiyacım var.
Çık tatile bak keyfine diyecem ama çiftçi adamın pek tatile gittiğini görmedim :(

kepirli_ercan link=topic=7169.msg890422#msg890422 date=1400008574' Alıntı:
Çık tatile bak keyfine diyecem ama çiftçi adamın pek tatile gittiğini görmedim :(
ben her sene kaçar giderim istanbul veya antalyaya
Hiç olmazsa rizeye atarım kendimi..
Duramam erzurum boğuyor adamı.