En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg906661#msg906661 date=1405895152' Alıntı:
ercan nasılsın..
bugün balya taşıdık yorgunluktan yerimden kalkamıyom..
iyiki şu balya yüklemeyi almışım...
İnsanoğlu nankör şimdide yığmaya eriniyoz... :)
Hacı, makinan hayırlı olsun.

a.s s.a cümleten iyi günler.... ne var ne yok?
nailyetek link=topic=7169.msg906921#msg906921 date=1405987864' Alıntı:
Ha gayret; kaldı 6 oruç.
abi dikkat et kendine ben pazar günü bahçede yığıldım kaldım soluğu hastanede aldık serum yapılınca kendime geldim....

tavaslı_okan link=topic=7169.msg906951#msg906951 date=1406021241' Alıntı:
a.s s.a cümleten iyi günler.... ne var ne yok?abi dikkat et kendine ben pazar günü bahçede yığıldım kaldım soluğu hastanede aldık serum yapılınca kendime geldim....
okan oruç gitti yani.... :)
benimde serumlaşasım geldi valla...

Siz siz olun tarlada çiftlikte ayakkabı çizme giyerken kıyafet giyerken silkeleyin kontrol edip giyin.
Bu gün tarlada motorsikletin yanında yeleği yere attım sonra giderken tekrar giydim tam hızlandım arı ısırması gibi yanma kolumda durdum tişortu yeleği çıkardım silkeledim kırkayak yada çiyan deriz girmiş yeleğe yerde iken , yaktı canımı ramazan mubarek gün, bir şey olmuyor arı gibi biraz şişiyor, muhabbet olsun nasihat olsun aklınızda bulunsun.

ismail_17 link=topic=7169.msg907752#msg907752 date=1406413485' Alıntı:
Siz siz olun tarlada çiftlikte ayakkabı çizme giyerken kıyafet giyerken silkeleyin kontrol edip giyin.
Bu gün tarlada motorsikletin yanında yeleği yere attım sonra giderken tekrar giydim tam hızlandım arı ısırması gibi yanma kolumda durdum tişortu yeleği çıkardım silkeledim kırkayak yada çiyan deriz girmiş yeleğe yerde iken , yaktı canımı ramazan mubarek gün, bir şey olmuyor arı gibi biraz şişiyor, muhabbet olsun nasihat olsun aklınızda bulunsun.
ismail geçmiş olsun..
bu konuda çok haklısın hepimizin başına gelmiştir bu ama unutup yeni risklere atmışızdır kendimizi...
bazı yörelerde öldürücü zehirli hayvanlarda var. doğrusu oralarda yaşamak istemem..

Sa. İyi geceler son sahurdan iş yerinden selamlar Trakkulup ailesi.

İsmail Abi geçmiş olsun. Arada arı, çiyan vs tarafından sokulmak sağlık açısından çok faydalıymış.

sebazios link=topic=7169.msg907810#msg907810 date=1406456020' Alıntı:
İsmail Abi geçmiş olsun. Arada arı, çiyan vs tarafından sokulmak sağlık açısından çok faydalıymış.

Sağ ol Yılmaz, Arı gibi çalışırız artık ama bal yok... :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg907866#msg907866 date=1406485517' Alıntı:
İsmail abi bir önceki iletimde abi yazmamışım affet...
canım abim..

Dalgınlığına gelmiştır Yusuf hiç önemli değil, ben senin saygılı uyumlu biri olduğunu biliyorum.

Tamer BAYRAKTAR link=topic=7169.msg908392#msg908392 date=1406794998' Alıntı:
Herkese iyi günler dilerim ayçiçeği biçimine başlayan oldumu ?

daha çiçeklerini yeni yeni döküyorlar. hasat için en az bir ay var.