En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a hayırlı akşamlar beyler erguncular - deuytz nerdesiniz çekişme ne oldu ses yok :S

biz her daim buradayız mehmet abi :) döytzcüler yok ortalıkta çekişme işide tek taraflı olmuyor karşı taraf sürekli kaçıyor karşımıza çıkmıyor eni sonu ercanla ben 70 lik erkuntları çekiştirecez onun erkunt zf bende ki carraro rakip yok çünkü karşımızda :D

kadir 36 link=topic=7169.msg929607#msg929607 date=1414351444' Alıntı:
biz her daim buradayız mehmet abi :) döytzcüler yok ortalıkta çekişme işide tek taraflı olmuyor karşı taraf sürekli kaçıyor karşımıza çıkmıyor eni sonu ercanla ben 70 lik erkuntları çekiştirecez onun erkunt zf bende ki carraro rakip yok çünkü karşımızda :D

Kim yok karşınızda ... Yusuf geldi mi görürsün gününü . nasıl olsa tek kaldın. şimdiden mendilini hazırla da sonra mendil aramaya vakit bulamaya bilirsin. :) :) :) :) :)

FEHİM link=topic=7169.msg929628#msg929628 date=1414353034' Alıntı:
Kim yok karşınızda ... Yusuf geldi mi görürsün gününü . nasıl olsa tek kaldın. şimdiden mendilini hazırla da sonra mendil aramaya vakit bulamaya bilirsin. :) :) :) :) :)
yok fehim abi yok artık sesleri çıkmıyor erkunt un üstün gücünü görünce korktular :)

biz hep buralardayiz halat çeki de takılı bekliyoruz ama ne gelen var ne giden :D ercan gel ergutları birbirine atalım :D

Ercan AYKUŞ link=topic=7169.msg929925#msg929925 date=1414432225' Alıntı:
As. Mehmet abi döytzcü ve tdcilerden ses çıkmıyor :)
Ercan bu kadar sıkıştırırsanız iki erkuntcu adamlar piyasada yoklar :S yoksa reklam çekimlerindemi petlasssss )))

Mehmet CÖMERT link=topic=7169.msg929929#msg929929 date=1414432427' Alıntı:
Ercan bu kadar sıkıştırırsanız iki erkuntcu adamlar piyasada yoklar :S yoksa reklam çekimlerindemi petlasssss )))
petlas patates işini bitiremedi galiba. :)

Mehmet CÖMERT link=topic=7169.msg929929#msg929929 date=1414432427' Alıntı:

onların işi petlas başkasına gücü yetmez ;D

kadir 36 link=topic=7169.msg929927#msg929927 date=1414432380' Alıntı:
biz hep buralardayiz halat çeki de takılı bekliyoruz ama ne gelen var ne giden :D ercan gel ergutları birbirine atalım :D
Takalım Kadir ' im ortalık ergut görsün :8

Mehmet CÖMERT link=topic=7169.msg929935#msg929935 date=1414432829' Alıntı:
Belkide kadir siz iki erkuntçu bağlayın bari ercanla :D
baksana rakip yok abi ne yapalım bizim ergutlar çekiştirmeye alışkın çekişmeyince yağ koyuruveriyolar böyle huysuz huysuz moralsiz tavırları oluyo mecbur kalıyoruz :D

kadir 36 link=topic=7169.msg929937#msg929937 date=1414432947' Alıntı:
baksana rakip yok abi ne yapalım bizim ergutlar çekiştirmeye alışkın çekişmeyince yağ koyuruveriyolar böyle huysuz huysuz moralsiz tavırları oluyo mecbur kalıyoruz :D
Hadi hayırlısı gelen olursa rakip olarak onları bağlayalım marka fark etmez class - fentte kadar yolu var ;D

hooop hoop tümosan la fiat çıları traktörden saymıyormusunuz he ? sizi gidi erkut çular sizi madem çeki halatlarınız hazır sizler kuzey kutbuna orada bekleyin en kısa zaman da ben gelecem. zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

FEHİM link=topic=7169.msg929945#msg929945 date=1414433852' Alıntı:
hooop hoop tümosan la fiat çıları traktörden saymıyormusunuz he ? sizi gidi erkut çular sizi madem çeki halatlarınız hazır sizler kuzey kutbuna orada bekleyin en kısa zaman da ben gelecem. zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
Gel bakalım FEHİM abi :D

FEHİM link=topic=7169.msg929945#msg929945 date=1414433852' Alıntı:
Fehim abi gençleri sıkıştırma bak yoksa bölerler erguntcular ;D

FEHİM link=topic=7169.msg929948#msg929948 date=1414434059' Alıntı:
hele siz bir gidin ben size yetişirim beya... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
fehim abi biz tümosan ile çekişmeyiz ortadan bölünse ona da raziyim da çekişme esnasinda 4 e bölünür tümo o yüzden kimsenin tümosunun kanına girmek istemiyorum :)

Biz halatı attık meydana
Erguda bir traktör bağlana
Toz duman kaldırıla
Bu işe ağırlık karışa

(şair gibiyim la) ;D ;D ;D