En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

yaa biri arşivinden bi kaç fotoğraf yüklesin benim çirkin çöp adam gibi traktör çizimleri ana sayfada son yüklenen resimlerde takılı kaldı :D

Sa. arkadaşlar nasılsınız salı gününden beri afyonda köydeyim internet yok cep telefonu zar zor çekiyor bunu da muhtarlıktan yazıyorum..
trakkulüpte neler oluyor bakamıyorum pazartesi salı günü kaldığımız yerden başlarız artık herkese bol selam aeo. :)
Trakkulüpsüz olmuyor :(

selamün aleyküm millet
euro 2,64 lere düştüğünde ithal traktör alma fırsatını kaçırdık yahu ben daha düşer dedim bekledim 50bin euroluk bir traktörde 2,64 le 2,74 kur farkında 5bin lira fark yapıyor

FatihEFE link=topic=7169.msg965838#msg965838 date=1422949737' Alıntı:
selamün aleyküm millet
euro 2,64 lere düştüğünde ithal traktör alma fırsatını kaçırdık yahu ben daha düşer dedim bekledim 50bin euroluk bir traktörde 2,64 le 2,74 kur farkında 5bin lira fark yapıyor
Oda birşeymi abi biz euro 2.30 iken biçer aldık geçen sene 2.80 den taksit odedik.Tam biz harman sonu taksit odeyecez euro yükseliyor biz ödüyoruz düşüyor.

aslan26 link=topic=7169.msg965846#msg965846 date=1422950650' Alıntı:
Oda birşeymi abi biz euro 2.30 iken biçer aldık geçen sene 2.80 den taksit odedik.Tam biz harman sonu taksit odeyecez euro yükseliyor biz ödüyoruz düşüyor.
evet dövizle borçlanmanın böyle dezavantajları var en iyisi düşük seviyelerden alım yapın bankaya döviz hesabına yatırın
döviz faizi yüksek değildir karınız olmaz ama kur yükseldiği için karınız olur

FatihEFE link=topic=7169.msg965848#msg965848 date=1422950843' Alıntı:
evet dövizle borçlanmanın böyle dezavantajları var en iyisi düşük seviyelerden alım yapın bankaya döviz hesabına yatırın
döviz faizi yüksek değildir karınız olmaz ama kur yükseldiği için karınız olur
Aslında döviz ile almamak en iyisi ama mecbur aliyoz.80 bin euro makine almasan olmuyor alıyon sonucunada katlanıyoruz artık.

yapılan baskıların ardından enflasyon rakamlarının iyi gelmesi sonucu merkez bankası faiz indirimine gidilebileceğini ve 4 şubatta bunun için erken toplanılabileceğini duyurmuştu piyasalar karıştı dolar ve euro aldı başını gitti
bu gün enflasyon beklenen değerlerde geldii lakin mb 4 şubatta erken toplantı yapmayacaklarını 24 şubatta normal toplanılacağını duyurdu ve tl değer kazanmaya başladı
24 şubata kadar tayyip baskı yapmazsa tl deki değer artışı devam eder ve faiz indirimine de gidilebilir belki ama baskı gelirse tldeki ilerleme durur ve faiz indirimi ile tl değer kaybı tekrar başlar görüşündeyim önleminizi bunlara göre alın artık