Erkunt Haşmet 110 Deutz CRD Cold Start

Merhaba arkadaşlar Trakkulup için Afyon tarım fuarında Haşmet abiye start verdim sürekli ara gaz yaptım ama tık duman attıramadım. :D
Sesi bi harika gerçekten hele rolanti sesi çok hoşuma gitti ;)
yorumlarınızı bekliyorum sizler için yaptım zaten umarım beğenirsiniz ;)

http://youtu.be/5c8qalkr3Ok

Ynt: Erkunt Haşmet 110 Deutz CRD Cold Start

ertac sahin link=topic=74876.msg882355#msg882355 date=1398018736' Alıntı:
erkunt ıcın ıyı bı adım olmus bu bakalım tarlalarda ne yapacak crdlı haso ;)
deutz crd motorun teknik özelliklerini bi görsek tarla performansını tahmin edebiliriz aslında ;)

Ünsüz bir düşünür şöyle demiş biladerim ' ' Ben erkunta erkunt demem bacasından duman çıkmayınca ' ' ;) bu duman atmıyo olmamış :D

güzel paylaşım abi teşekkürler :)
ayrıca korkunç bi sesi var insanı cezbediyo resmen abi duman hiç yok sanki tekrar teşekkürler :)

Deutz motorun tadını alınca başkasına bakmak istemiyorsun , MF Phantom ' dan alıştık buna , duman atmaması ve tok sesi , şimdi hep böyel bir traktör arıyoruz , güzel paylaşım teşekkürler.

cok harika bir paylaşım sesi yok denecek kadar az dediğin gibi rolant sesi çok tatlı bir ses bu euro 4 motormu yoksa 3 mu

Arma trac sitesinde bilgiler mevcut hatta crdli perkins secenegide var yurt dısında.. 113hp 450nm tork perkins .. 110hp deutz. 3.6cc motor

Toprağım tren mi bu yahu neden cuffffflasın:)