erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!

Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!

paylaşım için teşekkürler

BASAYEV link=topic=39818.msg354886#msg354886 date=1299597961' Alıntı:
o motorda bi şey var o zaman yada kullanıcıda daha değilse öttürmesi lazım o pulluğu
ötturemiyo işte yolda olsa erkuntu geçer ama tarlada imkanı yok 72 hp 3 silindir 68 hp 3 silindir arada 4 hp var fark ortada yani 75 hp 4 silindir bi makina değil tn 75 3 silindir 72 hp erkuntunda boylelikle pullukta rakip tanımadıgını gormuş oldukk ok-*-s

yav o motor 5 12 li pulluk çekiyo da 4 lü pulluğu mu çekemiycek Allah aşkına abartma zaten en iyi erkunt başka motor yok piyasada bana bin tane verseler almam

BASAYEV link=topic=39818.msg354886#msg354886 date=1299597961' Alıntı:
o motorda bi şey var o zaman yada kullanıcıda daha değilse öttürmesi lazım o pulluğu
Bir erkunt galeri videosu ne olacak :):)

doqru hersey ortada arkadaşlar new holladncı allah ne verdiyse batırmış ama erkuntcununki tam batmıo nhye kafa tutamaz erkunt

vay be ne konu oldu arkadaşlar o motora o pulluk gitmez atacan ona 4 lü yada 5 li nasıl gidiyo 3 lü kasıyo hafif geliyo o yüzden gitmiyor

BASAYEV link=topic=39818.msg354919#msg354919 date=1299599754' Alıntı:
yav o motor 5 12 li pulluk çekiyo da 4 lü pulluğu mu çekemiycek Allah aşkına abartma zaten en iyi erkunt başka motor yok piyasada bana bin tane verseler almam
ikiside çekiyo çekmiyo değil fakar nh da 2 vites var surmek için yada 3 ama erkuntta pullukta gitmek için 6 tane vites var bunun için ve max 14 gazda son torkuna ulaştıgı için motor zorlanmıyor ve tn yi gerçektede gordum geldi hatta baglayacaktık fakat adam 40 yaşındadı dedi şimdi levyeli bunlar içinde ileri geri yapan bişey var o kırılır falan zarar gorur siz gençsiniz sizle takılmaz dedi takmadı lastikleri güzeldi radiajdi ama çadırlıdı 3 buçuk ton falan ancadı bizimkide 4 tona yakın ondan guvenip takalım dedik ve sordugum kadarıyla yolda çok yakıyor ama tarlada güzel yakıtı dusuk oluyo dedi aralarında fazla bi fark yok birde şoyle bişey var bunlar tn 75 a bunların tn 75 d leri 4 silindir onlar olsa belki geçemez ama bu 3 silindir 72 hp yi geçer 70 lik erkuntttt *098*- birde erkunt almam demişsinya millet almak için sıra bekliyo sen almasanda olur mazot dusmanı nh a mazot yedir kardeşim bende kullandım nh kotulemek için değil konforlu motor ama yakıyo td serileride fazla çekmiyo bunu diyebilirim ama işini gorurmu her motor gorur herkezin elindeki iyidir

danjark10 link=topic=39818.msg354944#msg354944 date=1299601608' Alıntı:
doqru hersey ortada arkadaşlar new holladncı allah ne verdiyse batırmış ama erkuntcununki tam batmıo nhye kafa tutamaz erkunt
doğrudur abi her zaman batırmazlar erkuntlar digerleri batırır gecen az batırır geride kalan çok batırır her zaman bolediir bu işler kabullenmektense boyle demek daha iyi ;D zuha-*-s

erkunt güzel motor olabilir hangi tarla denemelerine baksam bayi reklamı olarak pullugu diger markalardan az atıyor ondan sonra tepesine biniyor diyor 398mf yarışan 70 lik gibi

ceksparow-1986 link=topic=39818.msg354965#msg354965 date=1299602346' Alıntı:
erkunt güzel motor olabilir hangi tarla denemelerine baksam bayi reklamı olarak pullugu diger markalardan az atıyor ondan sonra tepesine biniyor diyor 398mf yarışan 70 lik gibi
burdaki fark 4 hp ama erkuntta zf var fark ordaaa uyy-*s

cazgin0020 link=topic=39818.msg354981#msg354981 date=1299603504' Alıntı:
burdaki fark 4 hp ama erkuntta zf var fark ordaaa uyy-*s
Arkadaşım Zf Zf deyip durma yazmım yazmım dedim artık yazıyom ordaki tn şöförunde biroun wardırki zf dediğin erkuntunda 16 ileri vitesi war tn nın da da hatta sıfır T 4030 larda 32-ileri 16 geridir ;) tnlardaki vitesler bi öblünmüş bi kez daha bölünmülş ve işlerde daha uygun vites bulunarak daha hızlı iş yapılmıştır ;) irde pullaklara bak biri abtırmış senınki nerde..
bence ikiside tarlada eşit yakar eşit çeker çünki 3 silindir motora sahip ve az gazla fazla güç verirler ve yolda tnların 50 km hıza çıktıgını bile görduk ;)

SmhGwz link=topic=39818.msg356083#msg356083 date=1299693119' Alıntı:
Arkadaşım Zf Zf deyip durma yazmım yazmım dedim artık yazıyom ordaki tn şöförunde biroun wardırki zf dediğin erkuntunda 16 ileri vitesi war tn nın da da hatta sıfır T 4030 larda 32-ileri 16 geridir ;) tnlardaki vitesler bi öblünmüş bi kez daha bölünmülş ve işlerde daha uygun vites bulunarak daha hızlı iş yapılmıştır ;) irde pullaklara bak biri abtırmış senınki nerde..
bence ikiside tarlada eşit yakar eşit çeker çünki 3 silindir motora sahip ve az gazla fazla güç verirler ve yolda tnların 50 km hıza çıktıgını bile görduk ;)
hım erkunttada çift surmek için tam 6 vites var zf şanzumanda sen bi erkunt a bin sonra tn a ya bin ondan sonra bak hangisinde vites çok ve erkuntta 40 yapabilen bi traktor ama arkaya 2 tane içi agır bişe ile dolu ramork takınca duz yolda o hızı bulamıyo seri oldugu için eminim tn a da 40 a falan gelir erkunt u yolda geçer 5km hızla belki ama tarlada asla cunku tna dan daha agır ve daha çok tarlada pullukta kullanılcak vitesi var ve benim gordugum tn a da 3 takviye 4 vites vardı 12+12 buda demek oluyoki td serisi ile aynı yani tarla surmek için seri 1 ve takviye 4 var 2 vites erkuntta ise o iki vites hızlarında yapılmış 6 vites !!

Sitemizde daha önceden tn kullanıcıları wardı artık girmiyorlar girselerde onlar daha ii bilirdi ama td serisinden bambaşkadır tn serisi ;) ve benim bilgidim tn serisi herşekilde siljaında pullugunda makinasında işin altından çok güzel kalkan her işe uygun vitesi olan bi modeldir ki senle tartışmaa bile gerek yok ben tnyı biliyorum sen erkuntu ve senın mesajlardan belli oluyor erkuntan aşkası yalan neyse bolşans ;)

SmhGwz link=topic=39818.msg356651#msg356651 date=1299759417' Alıntı:
Sitemizde daha önceden tn kullanıcıları wardı artık girmiyorlar girselerde onlar daha ii bilirdi ama td serisinden bambaşkadır tn serisi ;) ve benim bilgidim tn serisi herşekilde siljaında pullugunda makinasında işin altından çok güzel kalkan her işe uygun vitesi olan bi modeldir ki senle tartışmaa bile gerek yok ben tnyı biliyorum sen erkuntu ve senın mesajlardan belli oluyor erkuntan aşkası yalan neyse bolşans ;)
yo nh larıda seviyorum fakat eski 66 serisi ve yeni td 75s çift çekerleri neden dersen td 75d ler 4 silindir turbosuz 270 tork 75 hp ama td 75s 3 silindir turbolu 72 hp ama 290 tork fark ortada birisi 4 birisi 3 3 silindirli daha güclu yani 72 hp olmasına rahmen en iyileri şuan bana gore 66 serisi td s serisi ve sonrada tn serisi gelir td tt 56 serisini dogruyu soylemek gerekirse pek hoş bulmuyorum dedigim serilerin hepsi güzel ama biş gun erkunt kullanırsan helede yeni kasalardan konfor guc gorursun ok-*-s

cazgin0020 link=topic=39818.msg356664#msg356664 date=1299760114' Alıntı:
yo nh larıda seviyorum fakat eski 66 serisi ve yeni td 75s çift çekerleri neden dersen td 75d ler 4 silindir turbosuz 270 tork 75 hp ama td 75s 3 silindir turbolu 72 hp ama 290 tork fark ortada birisi 4 birisi 3 3 silindirli daha güclu yani 72 hp olmasına rahmen en iyileri şuan bana gore 66 serisi td s serisi ve sonrada tn serisi gelir td tt 56 serisini dogruyu soylemek gerekirse pek hoş bulmuyorum dedigim serilerin hepsi güzel ama biş gun erkunt kullanırsan helede yeni kasalardan konfor guc gorursun ok-*-s
bnde nhciyim ama Td serisinin hiçbi motorunu sevmem ... 65- ufaktır kalıbını zor göturur. 75 çok sade balyada yarım debreyaj yapmaktan komşu motoru yakıyordu.. 85 desen biraz ideal 95 hantal .. içlerinde tt50ler war en son kıvrak atik ama avrupa modelleri bamaşka heleki Tn serileri.. ufaklıkları war bizim burda meyvecilerde çok fena motorlar..
ben erkuntada kötü demem ama fazla abartıyorsunuz bende sözde sipariş verdim yerli die tn serisi gibi 16 ileri diye ve tn serisi gibi seri motor diye ha gelmedi 1 aydır dahada gelmezse artık gitcez 4030 fln alacaz...

SmhGwz link=topic=39818.msg356670#msg356670 date=1299760566' Alıntı:
bnde nhciyim ama Td serisinin hiçbi motorunu sevmem ... 65- ufaktır kalıbını zor göturur. 75 çok sade balyada yarım debreyaj yapmaktan komşu motoru yakıyordu.. 85 desen biraz ideal 95 hantal .. içlerinde tt50ler war en son kıvrak atik ama avrupa modelleri bamaşka heleki Tn serileri.. ufaklıkları war bizim burda meyvecilerde çok fena motorlar..
ben erkuntada kötü demem ama fazla abartıyorsunuz bende sözde sipariş verdim yerli die tn serisi gibi 16 ileri diye ve tn serisi gibi seri motor diye ha gelmedi 1 aydır dahada gelmezse artık gitcez 4030 fln alacaz...
td serisini sevmem diyosunya kardeşim nh sitesine gir td 75 s lere bak torkuna gucune birde gerçekte kullan o zaman seversin ama td d serisini bende sevmiyorum tt seriside eski 56 serisi en başarılı şuan td s serisi ve tn serisi dedigin 4030 falan diyosunya onlar avrupa daha inceleme fırsatım olmadı onun için hakkında bişey soyleyemem noo*-*-

cazgin0020 link=topic=39818.msg356675#msg356675 date=1299760830' Alıntı:
td serisini sevmem diyosunya kardeşim nh sitesine gir td 75 s lere bak torkuna gucune birde gerçekte kullan o zaman seversin ama td d serisini bende sevmiyorum tt seriside eski 56 serisi en başarılı şuan td s serisi ve tn serisi dedigin 4030 falan diyosunya onlar avrupa daha inceleme fırsatım olmadı onun için hakkında bişey soyleyemem noo*-*-
DEdiğim gibi ben tt 50 ve td 64 dler fln war ya yada tt 65 onları biliyorum ama o dediğin td 75 sler yada eski 75-56slerin yeni versiyonu zati sanırım ben onlardan kullanmadım ve çok çeker belki ama o seriler yakıyor diye biliyorum..

SmhGwz link=topic=39818.msg356686#msg356686 date=1299761172' Alıntı:
DEdiğim gibi ben tt 50 ve td 64 dler fln war ya yada tt 65 onları biliyorum ama o dediğin td 75 sler yada eski 75-56slerin yeni versiyonu zati sanırım ben onlardan kullanmadım ve çok çeker belki ama o seriler yakıyor..
hayır yanlış düşünüyorsun yeni 56 serisi gibi değil eski 66 serinin guclu olanları tt 56 şanzuman td 66 şanzuman istedinin bayiye sorabilirsin td 75s 72 hp 3 silindir turbolu 290 tork 72 hp de boşta normal yakar tarlada emsallerine gore çok az yakar ve emin ol buna buyur broşurunu kontrol et td tt 56 serisi arasında en iyisinin tds serisi oldugunu anlayacaksın digerleri ile karşılaştırırsan eger koyumuzde td 75 s kullanan var memnun ama td 75 d ler çekmiyo ve mazot dusmanı olarak biliniyo td ler ama td s serisi bunlara benzemiyo
http://www.newholland.com.tr/Portals/1/Products/Tractors/Yerli/TDS_Serisi/Brosur/TDS__.pdf