ERKUNT SAME

Ynt: ERKUNT SAME

ali_kockaya link=topic=7086.msg242880#msg242880 date=1263897067' Alıntı:
erkunt un 70 liğiyle samenin 70 liğinde erkunt yine kazanabilir.erkunt hem daha ağır hemde motor torku yüksek.denemek lazım.
görelim abi..şu çamur bi kalksa yerden ...

o same 70 lik felan deil zaten videonun adı ihtiyaroğlu erkunt bayii yani bayii videolarının çoğu hileli olur+same erkunttan daha küçük..

same tiger 70 4wd... vıdeodakı same ıle karsılastırın 70 lık mı same gorun cidd*-*-*... reklam kokan haraketler bunlar mike noo*-*- noo*-*-

poyrazatif link=topic=7086.msg249668#msg249668 date=1265571146' Alıntı:
videodaki 70 olmadığı bellide senin same tiger videodaki argon serisi zaten normalde de farklı
ben zaten o yuzden koymadım ebat bakımından gorulsun dıye koydum arkadaşım... argon ,explorer ,tıger , ıron vs. bunlardan bnmde haberım war...haklısın ama o tarz bi açıklama yapmamışım ozur dılerım...

öncelıkle tum arkadasları ve tarımla ılgılenen çiftcılerımızı buradan selamlıyorum hemen hemen bir bucuk yıldır erkunt traktörlerını ıncelıyorum gerek netten gerek görsel gerek denemek yoluyla ve su kanaate vardım erkunt traktör gercekten cekı bakımından ıyı bır traktör yiğidi öldur hakkını ver demısler bosuna söylememısler arkadaslar samelerıde arastırıyorum bakıyorum sameler bırazdaha yawas kalıyo ve erkunt gercekten agır traktör ha sanmayın ben erkuntcuyum hayır ben samecıyım ama erkuntun çeki ve hıdrolık sıstemlerını ınceledıkten sonra tork guclerını ınceledıkten sonra yapcak yorum bulamıyorum bu reklam amaclı veya baska amaclı olabılırı her neyse ama burdan erkuntu tebrık edıyorum gercekten guzedl traktör

ozkan723 link=topic=7086.msg237019#msg237019 date=1261598011' Alıntı:
bizm köyde 55 hp den aşa traktör yok olsada fidanlıklar için onlarnda pek iş yaptığı söylenemez,bzm orası çok bayırlı hm sert toprak,
bn çiftte gittim bir kaç kez 70 lik erkuntla bizm akraba L 3 ile çekiyor bayada seri!
ama yolda pek ii çektiği söylenemez :D çok serii H vitesi onun içn çok düşüyor vitestn yolda!
70 liğe 4- 16 no mu çekebiliyormu pekii , sert toprakk diyorsun bide Sen L 3 derkenn Takwıyeden bahsediyonn ozaman 16 noyla L 3 ' teyken hızlıysa, sizin köydeki traktörler amma yavaşş ben Takvıye değilde h1 ile sürüyorum bana yavaşş gıdıyon diyorlar :D

wan7ed link=topic=7086.msg277530#msg277530 date=1274958854' Alıntı:
70 liğe 4- 16 no mu çekebiliyormu pekii , sert toprakk diyorsun bide Sen L 3 derkenn Takwıyeden bahsediyonn ozaman 16 noyla L 3 ' teyken hızlıysa, sizin köydeki traktörler amma yavaşş ben Takvıye değilde h1 ile sürüyorum bana yavaşş gıdıyon diyorlar :D
L3 h1 den seri diye biliyorum.

kücükte 70 line 14 takıyorum 70 erkunt 12 takıyor omotorda kesin bi hile var getir seninki büyükse görelim

bırakın artık şu çekişmeyi ve karalamayı her iki traktörün kendine has avantaj ve dezavantazları var
herkesin avlusu içindeki traktör iyidir. traktör almaya karar veren varsa elimizden geldiğince yardımcı olur motorların özelliklerini yazarız geriside alıcı kişiye kalmış.