ESKİ KASA YENİ TÜMOSANLAR...

geçen hafta fabrikadaydım eski kasalarda bazı değişiklik oldu,depo yana alındı,park lambalarının yeri değişti,eski kasalarda klima seçeneği ve 82 80 de turbo seçeneği euro 2 motor seçeneği ve kabin içinde kullanılan malzeme değişikliklerden bazıları...

Ynt: ESKİ KASA YENİ TÜMOSANLAR...

bende görünüyor güzel resimler bunun aynısından eniştemedede vardı ama her tarafı dökülüyo yinede işe yarıyodu

evet şimdi resimleri gördüm.güzel paylaşım kardeş emeğine sağlık.kabinin içinide görmek isterdim.aceba ne gibi bi değişiklik yapmışlar.depoyu aşağıya aldıkları iyi olmuş.arka çamurluklarla da oynamışlar galiba...

bu eski kasa tümosanlarda tek sevmediğim özellik deponun arkada olmasıydı şimdi yana almışlar şimdi sevmeye başladım tümoyu paylaşım için tşk.

[glow=red,2,300]Süper olmuş ya tümosanlar.....Zaten karizmaydılar depoyu yana alınca daha karizma olmuş...[/glow]

_FaTıH_ link=topic=7420.msg78105#msg78105 date=1222190162' Alıntı:
evet şimdi resimleri gördüm.güzel paylaşım kardeş emeğine sağlık.kabinin içinide görmek isterdim.aceba ne gibi bi değişiklik yapmışlar.depoyu aşağıya aldıkları iyi olmuş.arka çamurluklarla da oynamışlar galiba...
yorumlar için herkese tşk... fatih kardeş kabin içinide gönderirim kısa zamanda...

süpersin ahmet emeklerine saglık yeni geliştirmeler çok süper olmuş bende içini çok merak ettim inş onuda görmek nasip olur..Bide 74.80 e klima seçeneği koymuşlarmı açaba bi bilgin varmı.?

kardeş eline sağlık acaba burası KONYA mı