Eurodiesel yardım.

Arkadaşlar halk arasında bir söylenti var.Eurodiesel ' e geçildiğinde bütün traktörlerin takıt tüketiminin bir miktar artacağı eski teknokoji traktörlerde (euro I,I,III olmayanlar)bunun %30 a kadar artacağı söyleniyor.Acaba doğru mu..

Ynt: Eurodiesel yardım.

Garanti süresi dolana kadar eurodizel kullandım bazı arkadaşlar eski traktörlerede deneme amaçlı kullandılar ve deponun çabuk bittiğini söylediler, ben pek bir fark göremedim.

bi bu eksikti, aha size simdiden masraf, yanina bide zam geldimi dadindan yinmez. 10 a halledecegin is cikar 15 e. bizim td80 de varmiydi acaba bu euro motor ali gardas...

ark Eurodiesel kalınsa az yakar ınceyse çok yakar ben sordum kalınmıs normal mazottan öle dedıler

mhmut link=topic=38895.msg338746#msg338746 date=1297373083' Alıntı:
ark Eurodiesel kalınsa az yakar ınceyse çok yakar ben sordum kalınmıs normal mazottan öle dedıler
yanlışın olmasın euro dizel ince mazottur benim bildiğim :S

harun oluk link=topic=38895.msg338766#msg338766 date=1297374572' Alıntı:
yanlışın olmasın euro dizel ince mazottur benim bildiğim :S

aynen arkadaşım ince mazot. anız sürümünde normalde 2 - 2,1 lt yakarken eurodizelle 2,5 lt nin üzerine çıkıyo

dogrudur ark ben sanayıden bırıne sordum kalın dedı ince dıye bılıyordum bende ıyceyse çok yakar

euro mozot incedir o yüzden çok çabuk yakar motor onu artık mecbur yağ kullancaz şartlar onu gösterio yapcak bişe kalmadı

aynen arkadaşım ince mazot. anız sürümünde normalde 2 - 2,1 lt yakarken eurodizelle 2,5 lt nin üzerine çıkıyo
ben yeuro dizeli bu seneki anızları sürerken almaya başladım hiç öyle bi fark yok aynı mazotu yakıyor öncedende 2500 metrede 5 6 litre yakıyordu şimdide aynı senin dediğin gibi fark olsa çok farklı olurdu

ramazanpullu link=topic=38895.msg339180#msg339180 date=1297451441' Alıntı:
ben yeuro dizeli bu seneki anızları sürerken almaya başladım hiç öyle bi fark yok aynı mazotu yakıyor öncedende 2500 metrede 5 6 litre yakıyordu şimdide aynı senin dediğin gibi fark olsa çok farklı olurdu

ramazan abı senın traktorun motoru yenı nesıl ... fazla yakmaya bılır ama bız eskı modellerden korkuyoruz bim-*s

ertac sahın link=topic=38895.msg339245#msg339245 date=1297454900' Alıntı:
ramazan abı senın traktorun motoru yenı nesıl ... fazla yakmaya bılır ama bız eskı modellerden korkuyoruz bim-*s
peki bu yeni motor eski motor olayı nedir motorun neresinde yazıor euro 1-2 fln hep yeni alın verin ekonomiye can verin gerisi hikaye :D

yagla mazotu karıstırınca motora bi zaraar gelmiyomu bilgisi olan arkadaslar yazarsa bizde öğrenmiş olacaz

slm lar öncelikle ben bir zamanlar biodizelle motordan cıkan yagı bile karıştırıp yaktım cekiş biraz düşüktü fakat erodizelde cekiş yüksek yag katmak banada mantıklı geliyo

ertac sahın link=topic=38895.msg339271#msg339271 date=1297456002' Alıntı:
ıcımı rahatlatıyonda deneyecez bakalım :)
Bide biz rahatlayamadik yaw. ))) TD80 in motoru bu kacinci sinifa giriyo. Euromu markmi ögrenemedik hala...

Euro mazotu bende ince biliyorum tez yanar ama çekişli olur ben normal mazot kullanıyom her depoya 1lt 10numara yağ atıyom depo derken 40lt ' ye ama artık her varile bir teneke yağ atıcam