Ynt: Fendt Kullanıcısına Sorularınız.
Agri_King link=topic=9224.msg97784#msg97784 date=1227046233' Alıntı:
Ne yapacak görmemişin hektarmetresi olmuş tutmuş plugunu kopartmış. Kablo ve fiş siparişi ulaşmadıysa bir daha buradan vereyim Ferruh hocam. O kadar teferruat var ki, ipi makinanın içine, kabloyu hidrolik kolun üstüne koymuş jelibomlar. Rotovatör kabloyu dibinden ham yapmış. Malum kurlar da uçuyor, bi el atıversen de alet bakımında onu da aradan çıkarıversek diyom.
Neyse, Üstteki yeşil ile; 35 çuval doldurduğu gübreyi kanal dibi an başı farketmeden gider kafasına göre kah arttırır dozajı kah eksiltir atar gelir. Millet sabah gider o çay demler el sallar. millet yemeğe gelir o daha gazete okumaktadır. Çaykolik olan meendiziniz fayfoklok tii ' sini de hüplettikten sonra dah der beygire, akşam yemeğinden önce tüm toprağını gübrelemiştir. Yalnız bu durum bir dert açar başına, gübre atarken toplam sürenin 5te 4ü kazanın doldurulmasını beklemekle geçer. Bir damper sistemine ihtiyacı olduğunu farketmiştir. Şimdi planladığı önyükleyicili 312sinin önüne bir kazan sistemi dizayn etmekle meşguldür. O zaman Amazone ZA-M 1500ünün gübreleme kapasitesi saatte 250 dekara çıkacaktır. O da iyiden komşularla kafa yapacaktır.
Alttaki karakutu ile de pek bişey yapmaz aslında sadece 10 m2 hassasiyetle ektiği yeri ölçer. Daha kitabını okumaya fırsat bulsa başka bir işe de yaradığına emindir ama okumak için kestane mevsimine kadar beklemeyi planlamıştır.
meendizz bey fayf oklok tee esnasında kafasına bide bıg bag takar,faprikaya küpreyi imal ettirir,bıg bag ' a koydurur....yaptırırmı yaptırır...yada bi başka öneriiiii.....dr.müh.amazone sorumlusu aranır...
bir ürün tanıtım cd si istenir..(galiba sonuncusu manisya yanında verildi,oda benim alamandan aldığımdı.)orada aynı tarlada çalışan makinalara lojistik destek veren gübre römörkları vardır..esinlenerek,sizin ağır sanayide imal ettirilebilir....
kara kutu benim bildiğim 30 çeşit ekipmana tatbik edilebilir ama fendt ' i olmayan makinalara....çünkü fendt zaten yapıyor bu işleri...bence bayram hediyesi emica oğli ' ne ver sevinsin fukaram...bi beş senede çözer belki..
plug ve sensüre gelinceeee...kolay iş hallederiz...bougth a new spare parts..ankara....birkaç kişi daha yaptı o işi..halletim..you send me wrong parts cargo lınes.,ı made a new one......
selam ve sevgilerimle...herşey gönlünce olsun.....