ARKADAŞLAR BURAYA FENDT TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ
kutlucan var yetkili servisi ve ditribütör ankarada merkez zaten parçada sıkıntı olacağını sanmam ama o motorun bir parçası en az 3 sıfırlı rakamlardan başlar bence : ' ( bir arıza yaparsa yandın demektirsalih link=topic=798.msg5341#msg5341 date=1200862901' Alıntı:fentlerı ben canlı olarak ınceledım ozelllıle 400varıo serısı cok guzel varıo sanzıman bu traktorlerın en buyuk avantajı kolu ılerı ıttkce kendı hızlanıo kolu cekınce yavaslıo turkıyede alınabılek ılk traktor fent aslında ama pıyası daha olusmaı bıde servısı parcası nası olcak bellı deıl
atilla link=topic=798.msg9088#msg9088 date=1202887173' Alıntı:tebrikler..fendt traktörlerinin yüksek teknolojisine,kalitesine ve önderliğine şapka çıkarılır
önder çifçi link=topic=798.msg9080#msg9080 date=1202865607' Alıntı:uyrra*-*- bidefa sen bu bölgenin insanı olarak önünden geçtiğin sanayide kim ne iş yapar bilmiyorsun arkadaşım ama önemli değil reklama ihtiyaç yok.servis çorluda var ancak ne iş yapar önemli. saadece saati dolan makinenin yağını değiştirir.şu ana kadar 24 makineden ki 240 beygirlik traktörde benim bölgemde hiçbir makinemiz şu ana kadar bir dakika bile durmadı.servis isteyen hiçbir makinemiz yoktur tek tek müşterilerimizin isim ve adresini veririm isteyen sorabilir...servis nerede derseniz?servis traktörün olduğu yerde yani tarlada yani ormanda yani garajda.ama arıza yapan bir makine söyleyin bana tabii trakya bölgesinden ben bu bölgenin sorumlusuyum.duyan varsa banada söylesin.
parça konusuna gelince herşey mevcut ne istiyorsun söyle hatta eski 103 106 parçası bile isteyebilirsin.
yakıtına gelince;bütün makinalarımız için yakıt sarfiyatı kilowatt başına saatte 206 gram isteyen istediği yerde bulabilir ama diğerleri ne yakar bilemem bizim ne yaktığımız belli.yağ dahil bakım masrafı 500 saatlik filtreler dahil 310 ytldirrr isteyen sorabilirr
13 euro mazot 12 euro yağ filtresidir isteyene gönderilirr.başka ne istiyorsun sor söyleyeyim ayrıca bir ara kasabaya çıkınca sanayiiye bir uğra özgürrr...bir elektronikçi var orada hani bazen biçerler bozulunca aranan....bilenlere bir sorrr uyrra*-*-