Sağol kardeşim Allah razı olsunKolay gelsin bereketli olsun cemal abi
Sağol abi teşekkür ederimBereketli olsun Cemal anlat bakalım kaç kg atdın tarımöz ün ayar kaça geliyo
Teşekkür ederin abiBereketli olsun cemal kardaş
Sağolasın ramazan onlar karpuzun hattı yanda karpuz tarlası var gecen oraya su bastım denemek için yoncanınkini daha sermedimBereket li olsun borular sökük sanırım
Mibzeri derim la bi abiye ekicez bizde yoncaSağolasın ramazan onlar karpuzun hattı yanda karpuz tarlası var gecen oraya su bastım denemek için yoncanınkini daha sermedim
[emoji23] bende diyom nasıl gordu sulama borularını evet sökük çok dengeli oluyor buşekilde tarlada hic boşluk olmuyorMibzeri derim la bi abiye ekicez bizde yonca
Sağol abi ben kendime 15 dekar ektim 70 kg tohum gitti gea diye ital bi çeşit ektim köyde ekenler çok memnun bende ondan ektimBereketli olsun.Bizde bugün Sünter cinsi yonca 18 dekar ektik.
Mibzer 19 sıralı, içteki levye 2 ayarda, dışarıdaki 60 ı gösterecek, 4 kg atıyor.
Allah razı olsun çümlemizinkini inşallahBereketli olsun, allah hayırlısı ile bol bol hasat etmeyi nasip etsin.
Sağolasın ramazan onlar karpuzun hattı yanda karpuz tarlası var gecen oraya su bastım denemek için yoncanınkini daha sermedim
Teşekkür ederim abimKolsygelsin bereketli oldun cemal bir yardimci gordum tarlada hayirdir
Sağol teşekkür ederim bizim asıl sezon 1 hafta sonra karpuz dikimi başlıyorKolay gelsin cemal abi hiç durmuyosun