Maşallah çok güzel duruyorYeni sezona sayılı günler kaldıEkli dosyayı görüntüle 45894Ekli dosyayı görüntüle 45895Ekli dosyayı görüntüle 45896
Teşekkür ederim abi sağolasınMaşallah çok güzel duruyor
Teşekkür ederim ekimden buyana hic gubre kullanmadımYonca çok güzel.Baharda 18-46 atıyormusunuız.Bizim burda mart ayı gibi 18-46 atarlar yoncaya..
Hayırlı olsun güle güle kullanKardeş aysan kullanmadığın belli. Aysan çivileri öyledir. Sağda pim varsa o sola asla kayma yapmaz. Delikler ve civi girişlerinin özelliği öyle. Ama diikkatın ve uyarın için sağol.
Fiyat çok uygun. İkinci el emsallari 3,5-4 civarı hemde işlemli. Bu 2,5 ve kaynak vs hiç yok.
Evet abi yonca azotu sevmez aksine zarar verir ama cevremde bunu anlatamıyorum halen üre nitrat atanlar varBu yoncakökü azotu tutuyor diyorlar bilen birine sorunda boşa para harcamayın .
Zaten yonca kendisi azot üretiyor diye biliyorum bence atmaya gerek yokEvet abi yonca azotu sevmez aksine zarar verir ama cevremde bunu anlatamıyorum halen üre nitrat atanlar var
MasaAllah Cemal abi,bereketli olsunYeni sezona sayılı günler kaldıEkli dosyayı görüntüle 45894Ekli dosyayı görüntüle 45895Ekli dosyayı görüntüle 45896
Teşekkür ederim sağolunMasaAllah Cemal abi,bereketli olsun
Evet ekimle birlikte 40 kg tsp attım altına bundan sonrada 21 lik gübre ile map karıştırarak yağmurlama ile vermeyi düşünüyorumBence sadece fosforla desteklenmeli sadece ekimde Bi nebze azot olsa yeterlidir 18.46 ekimde iyi gelir sonrasında fosfor ve hacimmehmetli nin tavsiye ettiği hulmik sulfik asit i denemekte fayda var.
Bu sene böyle yapacam ben inşAllah
:::@m.aygun abimle balıkesir fuarında tanışak nasip olduEkli dosyayı görüntüle 45913Ekli dosyayı görüntüle 45914
Bereketli olsun, intervix cl li çeltiğe kızıl için atıyoruz, sen ne için aldın toprağamı atılıyoEkli dosyayı görüntüle 45919Ekli dosyayı görüntüle 45920
İlk ekim bizde başlar.... Allah utandırmasın..