hadi zengin olmaya hayal kur !

Ynt: hadi zengin olmaya hayal kur !

bana çıksa 10 tane sarışın :D bi tane doğan slx modifiyeli
bi tane bmw bitanede mercedes 2 lüsk villa 10 tanede site kurdunmu kiralarla zengnlersn :D

adamlar her gün oynuyor bu şans oyunlarını ne para var adamlarda halbu ki biriktirse neler olur belki..
bak bu sitede bir tanesi sigara parasına traktör almışş bunlarda ev alsın araba alsın sarışın alsın esmer alsın biriktirsin olmaz mı?

50 tonluk bi mazot tankı yaptırırdım içini doldururdum birde newholland t7070 vada case 310 magnum alırdım depoyu doldurur köy köy gezerdim zuha-*-s zuha-*-s

bana çıksa :( :( :( 1.) sarışın esmer ve zenci üç kadınla lüks bir otelin kıral dairesinde bir gece geçirmek(Sakın sapık mapık demeyin her erkeğin hayalidir) tabii kıral dairsinde 3 kadınla birlikte olup sabahı görebilirmiyim o ayrı bi konu neyse 2.) bir tesis veya büyük bir işletme kurmak (gübre üretim tesisi süt sığırı işletmesi vb..) 3.) insanlığın kaderini değiştirecek bi buluş yapmak için calışmak arge yapmak ve allah izin verirse isterse böyle bi buluş yapmak (mazottsuz benzinsiz su hava gibi şeyle çalışan araç ,tarlaya atılınca toprağı ıslah eden kaliteli ve bol verim yapan ucuz bi gübre toprak düzenleyici,) 4.)filmi çekilecek bir senaryo yada hikaye yazmakkk.(hayat ve futbol, reset word, mırımar..bu ) bu dört şeyi gerçekleştirdikten sonra huzur için de ölebilirimmm bilm-*s bilm-*s bilm-*s

Azı karar Çoğu zarar demişler O kadar para insanı yoldan çıkarır...
Ama olduğunu sayarsak ne isterdim..
3000 Dönüm arazı Mf 6400 Serisinin Büyükleri...Amazone Ekipmanlar... Tarlada Binmek İçin GMC Jeep..Yolda binmek için Mercedese Amg Ve Porsche... En son sistem Büyükbaş hayvancılık... :) Şehir de Lüks bir Villa Tarlaların orada da Güzel bir ev :)
Ve en Büyük hayalim Günah Şehri LAS VEGAS ' a gitmek Bi süreliğine Hayat orda para orda Kumar orda Bütün günahlar orda :D