hattat 240mı uzel 240 mı

arkadaşlar traktör alacağız ama hattat 240 ve uzel 240 arasında kaldık KULLANANLARDAN tavsiye ve uyarıları bekliyoruz Teşekkürler...

Ynt: hattat 240mı uzel 240 mı

Uzel 240 herkesin tanidigi bildigi ve ikinci eli iyi olan bi traktör¨, Hattat pek bilinen bir marka degil ,tek bildigim ikinci elinin cok zayif oldugu

evet hatatı alıp satarken problem olabilir çok değer kaybeder ama uzal massey ferguson piyasa malı ceyrek altın gibi allah göstemesin acil paraya ihtiyacın olsa hemen satarsın hemen alırsın ama hatat ı kötülemek gibi anlama o daha iyi olabilir ama piyasası yok kendi bölgem için söylüyorum nevşehir

Mf 240 hala var cikiyor bildigim kadariyla gecen gun arkadasimda aldi mf 240 2014 model ama sifir

MF nin 240 ında efsane kadar pratiklik ve çekiş yok o yuzden hattan hakkında bilgi talep ettim ama pek bilen yok galiba :)

2. Elini dusununce uzel avantajli gelebilir ama sunu soyleyeyim
fuarda hattat 240 bahce modelini ( ortadan ropslu tentesiz yarim camurluk)
İnceleme firsatim oldu
cok hosuma gitti ciddi anlamda guzel bir traktor olmus
ozellikle bahce modeline 4 hidrolik piston cikisi koymuslar gucunu arttirmislar
ama bayiye fiyatini sordugumda adama resmen sitem ettim

yazik gunah dedim
ciftceker 80hp modern bahce serisi hattati 64 e veriyosunuz
tek ceker 30 - 40 yillik teknolojinin ustune birkac modifiye bir kac ozellik 38 lira istiyosunuz
benim kafama yatmadi acikcasi
traktor cok guzel lakin daha ekonomik olmasini beklerdim

erkanyilmaz link=topic=83629.msg999309#msg999309 date=1430860872' Alıntı:
MF nin 240 ında efsane kadar pratiklik ve çekiş yok o yuzden hattan hakkında bilgi talep ettim ama pek bilen yok galiba :)
hattatida pek kullanan yok heralde ses cikmadigina gore

erbaa da yok satıyor kötü olsa bu kadar çok satmaz herhalde 5 gündür 240s bekliyoruz adam bu sene 30 tane sattım iki ayda diyor hattat da iş var gibi ;)

Hattat 240 satışları bizim bölgede de artmaya başladı. Klasik seri özellikle 240 hızla yayılıyor.

Uzel 240ların tüm patent hakları alındıktan sonra birebir bakın birebir aynısını Hattat kalite ve güvencesiyle tekirdağda iflas sonrası işsiz kalan uzelcileri bünyesine alarak ürettiğini göZlerimle gördüm. Yani gözüzünü kırpmadan Hattatı al aynı traktör 3060 ın mıtoru var üstünde 1103d perkins yani 260 goldun dişlileri sök ona tak oderece patentli ürün ve o yüzden diğer modelleri değil ama bunlar ikinci elde para ediyor diğer modelleri modern serisi yeni yeni para ediyor

çekiş olarak uzelden çok çok iyi olduğunu gördüm eğer arazin düz ve hafif topraksa uzel al ama arazin bozuk ve ağır topraksa uzel seni verem eder patinajdan iş yapamazsın

iki traktörü de kıyasladınız mı bilmiyorum. Hattat traktörün eksikliklerini gidermiş. Motor perkins blok kendini ispatlamış. Arka kollar güçlendirilmiş, differansiyel de öyle. Fuarda Hattat 240'ı çalıştırtdım. Sesini duymak için. Hattat almanızı tavsiye ederim şayet daha almadıysanız. Traktörün "şanzuman ve differansiyel dişlilerini" gidin serviste görün. Daha güven verecektir.

Hattat 240 s denizli bölgesinde yok satıyor.bense aldım bi tane memnunum yakıtı olsun çekiş gücü olsun birde ara gövde koydurdum kullanımı daha güzel oldu..