Hergler bitti İştee Herg Grubuumuzz!

1552.jpg

1555.jpg

1565.jpg

1578.jpg

1587.jpg

1593.jpg

Ynt: Hergler bitti İştee Herg Grubuumuzz!

grubun süpermiş memo ... şunalırın ikisini çıkar yerine bir t120 yerleştir süper olsun ...

süper ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar

okkangal link=topic=3939.msg40312#msg40312 date=1212062450' Alıntı:
grubun süpermiş memo ... şunalırın ikisini çıkar yerine bir t120 yerleştir süper olsun ...
süper olur okay abi sizde öle bi T serisinden bişe alın ;) ;) ;) ;)

kardeş motorların süper fakat sarı kopartalı valtraların ikinci eli felaket düştü,hele yeşil kaportalıları satman zor bile.bizde de 4 tane valtra war fakat hattat tarım motor fiyatlaıyla öle oynadı ki ilerde değiştirmeyi düşünüoz walla.neyse paylaşımın için saol ağa...

kral39 link=topic=3939.msg40369#msg40369 date=1212069820' Alıntı:
kardeş motorların süper fakat sarı kopartalı valtraların ikinci eli felaket düştü,hele yeşil kaportalıları satman zor bile.bizde de 4 tane valtra war fakat hattat tarım motor fiyatlaıyla öle oynadı ki ilerde değiştirmeyi düşünüoz walla.neyse paylaşımın için saol ağa...

arkadaşım fiyatları nedeniylemi değişmeyi düşünüyorsun , yoksa motordan mı memnun değilsin .

harikalar ötesi bi olay ya bende vardım memo orada evet cok zevklı oluyo dahada 1 a95 2 a85 eksikti orada bizim işler böyle biter zevkli zevkliii

bunlara tarlamı dayanır .eski modelleri beğenmedim köyde var bi tane tank gibi sesi var goorrrr gorrr gorrr ne öyle yenileri süper ama kabinin içi falan 10 numara

Öff gerçekten grubunuz çok güzelmiş.Orda olmayı çok isterdim.Ayrıca resmiler süper açılardan çekilmiş.Eline sağlık..

bitirimedirne link=topic=3939.msg57540#msg57540 date=1216278234' Alıntı:
bunlara tarlamı dayanır .eski modelleri beğenmedim köyde var bi tane tank gibi sesi var goorrrr gorrr gorrr ne öyle yenileri süper ama kabinin içi falan 10 numara
marksman link=topic=3939.msg57589#msg57589 date=1216288257' Alıntı:
Öff gerçekten grubunuz çok güzelmiş.Orda olmayı çok isterdim.Ayrıca resmiler süper açılardan çekilmiş.Eline sağlık..
saolun arkadaşlarr!