HERKEZE %50 HİBELİ TRAKTÖR VERİYORLAR

Ynt: HERKEZE %50 HİBELİ TRAKTÖR VERİYORLAR

bugun facebook da erkntun dişlideki şovuna baktım adamlar ordada öyle dediler
% 50 hibe dediler yarısını devlet ödüyor diye bu şimdi gercekmi deyilmi birşeyler söyleyin

verir verir hep verir devlet zaten... Yanında 10 ton da mazot veriyormuş hibeden yararlanana. :))

bazı arkadaşlarımızın hayallerini yıkmak istemem ama bu mümkün değil.diyelim ki yarısını devlet karşıladı devlet yerli markalara hiybe desteği verirdi hiç ithal gelecek traktöre hiybe verir mi o zaman ithal patlaması olur zaten cari açığın olduğu yerde açık katmerlenerek yükselir.

değerli site üyeleri arkadaşlar konu 2 nisan 2010 yılında saat 22 civarlarında açılmış gecikmiş 1 nisan şakası gibi bir şey için açılmış. iyi sallamışsın diye alıntı yapacaktım konuyu açana bir baktım tarih bu. ama siz yinede olumlu olumsuz görüşlerinizi yazın.

:) hortlatan benim kusra bakmayın merak ettim eger gercekten böylebirşey olursa türkiyede herşey deişir özellikle tarım sektörü alt üst olur heryer 2.el traktör olur :D

Evet %50 hibe var... Ziraat bankasından 35 000 tl.ye kadar traktör kredisi kullanırsanız faizinin %50 sini devlet hibe ediyor. 35 000 den sonrası için de hibe desteği yine var ama oran düşüyor. :)