Ynt: işte bir yalancı daha eyup reis33
Nerden türüyonuz la siz.biri devletin fentlerinin önünde poz veriyo benim diye,biri 6800 dönümü 2 motorla işlerken aldığı erkunt bozuldu diye ortayı birbirine gatıyo.sende çıkmış 30000 saatte jondere gordüm. dünyada başka marka yok diyin esip savuruyon. bu nasıl dizel moturuymuş milyon km yapan 302 otoboslarla boy ölçüşüyo.bi gün yazıyon bende 5065e var diye,2 gün sonra yazıyon 5065e hayalimdeki motur diye. bu motur sende varsa niye hayalindeki motur oluyor. insan gullandığı moturu zaten elinde varken hayal edermi.inanmayan iletilerini okusun. ama önce sen yazdıklarını oku.daha yazdıklarını hatırlamıyon.muratgilin damından düşer gibi hattat dandik motur diye foruma düştün. hattattan sana ne.gerçekten jonderen varsa resmini koy,yaptığın işleri paylaş, problem çıkartıyorsa buraya yaz yardım almaya çalış. baa galırsa senin bırak 3 deneyi bi dene bile jonderen yok.ama hattat senin canını niye sıkıyor.hattatın derdi seni niye gerdi.hattat almak isteyipte alamadınmı yoksa.keşke bi hattatın olsada keyfini sürsen bizimle paylaşsan bizde memnun olsak. bana erkunt fanatiği diyollar şimdide hattat fanatiği deller.desinler.yazdıklarından anlaşıldığına gore 15-16 yaşında bi bebe şebesin. çünkü türkçen gıt. yazdıkların zor anlaşılıyor.şu moturlarında bi denesinin plakasını virde bi baktırak.seninmi deelmi.yoksa koyün moturlarınımı sahipleniyon.eğer yazdıklarını ispatlayamazsan buralarda zor barınırsın haberin ossun.yalandan 3 dene jonderen olacaana bi dene 40 yaşında 135lik fergusonun ossun ama yeterki gerçek olsun.sahibide 15 yaşında veya 70 yaşında ossun ama dandik değil gerçek adam ossun.