işte bir yalancı daha eyup reis33

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: işte bir yalancı daha eyup reis33

SANA SUAN BENİM YALANCİ OLMADİMİ İSPAT EDİYOM BİCERİN FOTORAFİNADA GONDERİOM TRAKTORLARİMİN FOTOLARİNA TURKCE YAZİOM AMA SUAN TELFONDAN YAZDİGİM İCİN ZOR OLUYOR iftiracilik yapma erkunt cu

rocky link=topic=59466.msg642347#msg642347 date=1351370771' Alıntı:
biçeeri paylaşsana yarın :S
sen face adresini ver biceri gosterem sana siteye nasil atiliyo onu bulim hemen atiom burda yalanci yok İFTORACİ VAR BURDA MASSEY Cİ İLE ERKUNTCU ARKADAS İFTİRA ATMAKTAN BİKMADİNACİKLADİGİM GİBİ BAİ DEİLİM KENDİ KENDİLERİNE İFTİRA EDİYORLAR

eyup reis33 link=topic=59466.msg642371#msg642371 date=1351407392' Alıntı:
sen face adresini ver biceri gosterem sana siteye nasil atiliyo onu bulim hemen atiom burda yalanci yok İFTORACİ VAR BURDA MASSEY Cİ İLE ERKUNTCU ARKADAS İFTİRA ATMAKTAN BİKMADİNACİKLADİGİM GİBİ BAİ DEİLİM KENDİ KENDİLERİNE İFTİRA EDİYORLAR
biz iftira atmadık.sadece senin iletilerinde yazdıklarını okuduk.ilk gün bayi değilim çiftçiyim diyorsun ,2. gün bayiyim diyorsun.3.gün bunu söylediğimiz zaman amcaoğlu bayi diyorsun.4. gün bize iftiracı diyorsun.
Ankara oyun havalarında yeni bir şarkı var.neyin kafasını yaşıyorsun sen diye.bir dinle istersen ...

sen hala idrak etmekte sıkıntı cekiosun ben baii ye benim baiim demedim biz dedim baii akrabam o sırada biçer lafı gecti biz baii yiz dedim bu kadarmı idrak yeteneğin kendi kendi laf cıkarıon eger ben baii olsaydım burda buhesabı kapatırdım bu sayfayı terk ederdim eger ben terk etmiyossam senin yalan yanlıs ithaflarının haksız oldugunu ispatlamak içindir ha ayrıca ben ewt hattat a dandik dedim arkasındayım hattat dendik delme takma bizm burda 2 tane var 200 saat te biri 300saatte oteki heryanından patlak veriviyor bir zahmet hattat a50 nın motorunun etiketine bak cince yazılar gorecen madeinchine ve aynı zmanda bana kendi kendine konusuon baiilik benim deil akrabamın bizm dedim orda konuya dağil olmak için ama bizim deil bailirk kendi kendine icat cıkarıon sen........ uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*-

eyup reis33 link=topic=59466.msg642381#msg642381 date=1351412421' Alıntı:
sen hala idrak etmekte sıkıntı cekiosun ben baii ye benim baiim demedim biz dedim baii akrabam o sırada biçer lafı gecti biz baii yiz dedim bu kadarmı idrak yeteneğin kendi kendi laf cıkarıon eger ben baii olsaydım burda buhesabı kapatırdım bu sayfayı terk ederdim eger ben terk etmiyossam senin yalan yanlıs ithaflarının haksız oldugunu ispatlamak içindir ha ayrıca ben ewt hattat a dandik dedim arkasındayım hattat dendik delme takma bizm burda 2 tane var 200 saat te biri 300saatte oteki heryanından patlak veriviyor bir zahmet hattat a50 nın motorunun etiketine bak cince yazılar gorecen madeinchine ve aynı zmanda bana kendi kendine konusuon baiilik benim deil akrabamın bizm dedim orda konuya dağil olmak için ama bizim deil bailirk kendi kendine icat cıkarıon sen........ uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*- uyrra*-*-
5-6 satır yazı yazıp bir kere bile nokta koymamışsın tebrik ederim.
bak sana son kez yazıyorum.bu forumda bayiler var,firma yetkilileride var ayrıca çiftçilerde var,çiftçi olmayanlarda var.kimseyle ilgili bir sıkıntı yok.yani senin konuya dahil olman için bayiyiym demene gerek yok.ayrıca kimsenin traktörüne ,ürününe,ekipmanına,tarlasına,bağına,bahçesine,köyüne vs.. dandik deme hakkın yok.bu kelime hakaret kelimesidir.bu bu konuyla ilgili son yazışım.anlatmak istediğimi ben anlattım ama sen anlamamakta ısrar edersen sen bilirsin.

Nerden türüyonuz la siz.biri devletin fentlerinin önünde poz veriyo benim diye,biri 6800 dönümü 2 motorla işlerken aldığı erkunt bozuldu diye ortayı birbirine gatıyo.sende çıkmış 30000 saatte jondere gordüm. dünyada başka marka yok diyin esip savuruyon. bu nasıl dizel moturuymuş milyon km yapan 302 otoboslarla boy ölçüşüyo.bi gün yazıyon bende 5065e var diye,2 gün sonra yazıyon 5065e hayalimdeki motur diye. bu motur sende varsa niye hayalindeki motur oluyor. insan gullandığı moturu zaten elinde varken hayal edermi.inanmayan iletilerini okusun. ama önce sen yazdıklarını oku.daha yazdıklarını hatırlamıyon.muratgilin damından düşer gibi hattat dandik motur diye foruma düştün. hattattan sana ne.gerçekten jonderen varsa resmini koy,yaptığın işleri paylaş, problem çıkartıyorsa buraya yaz yardım almaya çalış. baa galırsa senin bırak 3 deneyi bi dene bile jonderen yok.ama hattat senin canını niye sıkıyor.hattatın derdi seni niye gerdi.hattat almak isteyipte alamadınmı yoksa.keşke bi hattatın olsada keyfini sürsen bizimle paylaşsan bizde memnun olsak. bana erkunt fanatiği diyollar şimdide hattat fanatiği deller.desinler.yazdıklarından anlaşıldığına gore 15-16 yaşında bi bebe şebesin. çünkü türkçen gıt. yazdıkların zor anlaşılıyor.şu moturlarında bi denesinin plakasını virde bi baktırak.seninmi deelmi.yoksa koyün moturlarınımı sahipleniyon.eğer yazdıklarını ispatlayamazsan buralarda zor barınırsın haberin ossun.yalandan 3 dene jonderen olacaana bi dene 40 yaşında 135lik fergusonun ossun ama yeterki gerçek olsun.sahibide 15 yaşında veya 70 yaşında ossun ama dandik değil gerçek adam ossun.

Vurun acimayin vurun :). Seni gidi gevur togumu yikil karsimizdan :)

Forum SAKİN ' leri. sikmayin caninizi verdiginiz emege yazik

Benide yanlis anlamayin elemanin kendisi saka gibi ugrasmaya degicekmi :)

yapman yahu ben okumadım fazla ama ıh-*-s segman mı kırmış üfürüyomu diyosunuz aly-*-s

takmayın yalan atan kedini kandırır trilyonluk serveti olsa ne olcak 20 dönüm tarlası olsa ne olcak kendini kandırır başka hiç bişey olmaz

sallamıyorsan makinaların fotolarını paylaşırsın. yok sallıyorsan da keyfin bilir. 3 değil 100 makinan olsa bize ne?

uygurlar35 link=topic=59466.msg642848#msg642848 date=1351535677' Alıntı:
Nerden türüyonuz la siz.biri devletin fentlerinin önünde poz veriyo benim diye,biri 6800 dönümü 2 motorla işlerken aldığı erkunt bozuldu diye ortayı birbirine gatıyo.sende çıkmış 30000 saatte jondere gordüm. dünyada başka marka yok diyin esip savuruyon. bu nasıl dizel moturuymuş milyon km yapan 302 otoboslarla boy ölçüşüyo.bi gün yazıyon bende 5065e var diye,2 gün sonra yazıyon 5065e hayalimdeki motur diye. bu motur sende varsa niye hayalindeki motur oluyor. insan gullandığı moturu zaten elinde varken hayal edermi.inanmayan iletilerini okusun. ama önce sen yazdıklarını oku.daha yazdıklarını hatırlamıyon.muratgilin damından düşer gibi hattat dandik motur diye foruma düştün. hattattan sana ne.gerçekten jonderen varsa resmini koy,yaptığın işleri paylaş, problem çıkartıyorsa buraya yaz yardım almaya çalış. baa galırsa senin bırak 3 deneyi bi dene bile jonderen yok.ama hattat senin canını niye sıkıyor.hattatın derdi seni niye gerdi.hattat almak isteyipte alamadınmı yoksa.keşke bi hattatın olsada keyfini sürsen bizimle paylaşsan bizde memnun olsak. bana erkunt fanatiği diyollar şimdide hattat fanatiği deller.desinler.yazdıklarından anlaşıldığına gore 15-16 yaşında bi bebe şebesin. çünkü türkçen gıt. yazdıkların zor anlaşılıyor.şu moturlarında bi denesinin plakasını virde bi baktırak.seninmi deelmi.yoksa koyün moturlarınımı sahipleniyon.eğer yazdıklarını ispatlayamazsan buralarda zor barınırsın haberin ossun.yalandan 3 dene jonderen olacaana bi dene 40 yaşında 135lik fergusonun ossun ama yeterki gerçek olsun.sahibide 15 yaşında veya 70 yaşında ossun ama dandik değil gerçek adam ossun.
kimsenin motorlarını sahiplendiğim yok efendi gibi konuş 30.000 saatte 5403 var saray halı çiftlikleri tekirdağa sana yalan borcum da yok.vereyyim sana etar jd baiisi volkan ekicilerin numarasını ara sor...5065e benim..alemin makinesinden bana ne al bak yalancıda değilim lafımın arkasındayım şuan bahsettiğim hattatlardan biri arkayı dağıttı köyde..isteyen inanır isteyen inanmaz

http://www.youtube.com/channel/UCxgN9kBfnv24fbiojS8sFeA al bu sayfam

http://www.trakkulup.net/fotograflar-(cekimler)-367/5065e-fotolar-agrotek-bagci/ al bu traktörüm

http://www.trakkulup.net/fotograflar-(cekimler)-367/john-deere-5050e-ilk-paylasimlar/
al buda yeni traktörüm
sana yalan söylyecek halim yok eğer bir daha beni bu şekilde itham edersen TAVRIM DAHA DEĞİŞİK OLUR...JOHN DERE BAİİSİDE AMCAMIN OĞLUDUR BU DA SON NOKTA BU KONU AYLAR LMUŞ AÇILALI BOŞ YERE HORTLATMIYORUM..

http://www.youtube.com/channel/UCxgN9kBfnv24fbiojS8sFeA/videos

uygurlar35 link=topic=59466.msg642848#msg642848 date=1351535677' Alıntı:
bak bir insana yorum yaparken araştır da yaz yaşım doğru. traktörüleriminde hepsi gerçek bu forumda biliyor herkes neyin ne oldugunu.ben yalancı felan değilim şuan 2013 model 5050e 4 wd sahibiyim..bu dediklerindende utan. insanlar hakkında bilmeden sıkıp tutmayı unut burda bir bebe varsa oda anlamdan dinlemeden senin gibi yorum yapanlar bilmem anlatı bildimmi 2 sene sonra bu bu b*ktan iftirala son noktayı koyuyom yaptıgım paylaşımları herkez biliyor bir daha da böyle yorumlar istemiyorum.al buyur buda fotolar.biraz susmayı dene bence bundan sonra...ilk fotolarda önceki traktörüm 5065e ve 5403 var
ondan sonrakilerde şuan ki kullanığım 5050e var.yaptığım paylaşımları herkez biliyor..

haa bu arada hadi ben yalanım sen gerçekmisin. uyy-*s uyy-*s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...