John Deere : Landmaschinen - Simulator

Ynt: John Deere : Landmaschinen - Simulator

chucky suan ıcın hıcbısı bılmıorum sadece resımlerı buldum ama en kısa zmanda oyunu bulmaya calısıcam

buarada buldugum yerde paralı lınkı varr ararda bulamassam satın alıcam guzele benzıyo :)

videodan anladığım oyunda bize görevler veriliyo biz o görevleri yerine getiriyoruz ls gibi deil galiba..

oyun baya gusel bence ve kendımız kullanıoz sanırsam cunku vıdeoyu ızlersenız sag alt kosede vıtesın oldugunu gorursunuz

Kendimiz kullanıyoruz evet ama gorevlerı yapabiyoruz tahminim ls deki gibi serbest oynıyamıyoruz heralde

mocıtu link=topic=10352.msg106976#msg106976 date=1228924677' Alıntı:
Kendimiz kullanıyoruz evet ama gorevlerı yapabiyoruz tahminim ls deki gibi serbest oynıyamıyoruz heralde
olsun oda güzel oynanabılır halını bulsakta oynasak

oyun 2009 ocakta pıyasaya surulucekmıs paralı lınk var ama satın alamadım beles lınk duser enkısa zmanda :)

mocıtu link=topic=10352.msg106982#msg106982 date=1228925378' Alıntı:
oyun 2009 ocakta pıyasaya surulucekmıs paralı lınk var ama satın alamadım beles lınk duser enkısa zmanda :)
ne kaldı surda 2009 a ınsallah bulurus en kısa zamanda ama st4 ıcınde yakında duser denılmıstı kac aydır cıkmadı belekş sürümü :)

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt