Selamunaleyküm dostlar. Hayırlı cumalarınız olsun.
Konu hakkında görüş ve düşüncelerinizi alabilir miyim?
Konu hakkında görüş ve düşüncelerinizi alabilir miyim?
Gençler üniversite bitirsin diye saçma sapan bölüm açtılar burs verdiler şimdi gençler ben üniversite bitirdim değerek iş beğenmiyor belki 100 bin hibeyi duyan birkaç sazan çıkar işe atılır sonra 200 de cebinden harcar kredi kullanır sonra batar aileside kendiside perişan olur çiftçilik yapan arkadaşlara sormadan piyasayı araştırmadan kimse bu işe girmesin çıkışı yok köyler de insanlar utanma belası tarlaları ekiyor çoğu köy boş birkaç ihtiyar var mazot ilaç gübre girdilerini hesap etsinler
+1 çok haklı çiftçi, köylü bu işe yatırım yapanlar çok mağdur yapanlarda bu şartlarda pişman
Bu destekleme modeline göre tarım, hayvancılık veya ziraat gibi bölüm mezunlarına hibeden faydalanma şansı tanınıyor.Gençler üniversite bitirsin diye saçma sapan bölüm açtılar burs verdiler şimdi gençler ben üniversite bitirdim değerek iş beğenmiyor belki 100 bin hibeyi duyan birkaç sazan çıkar işe atılır sonra 200 de cebinden harcar kredi kullanır sonra batar aileside kendiside perişan olur çiftçilik yapan arkadaşlara sormadan piyasayı araştırmadan kimse bu işe girmesin çıkışı yok köyler de insanlar utanma belası tarlaları ekiyor çoğu köy boş birkaç ihtiyar var mazot ilaç gübre girdilerini hesap etsinler
Memlekette nerde antin kuntin projeler varsa hep onlar aldi traktorları formaliteden tıpbi aromatik bitki üretenler mf nin ithal serilerinden aldilarHepsi neysede şu %50 hibeli traktör almadım hala zoruma gidiyor memlekette almayan kalmadı arıcılık yapana idi sözde babamda ben arıcılık yapamam diye almadı alanında yaptığı yok kovan öyle boş duruyor
Adam 5430 ozaman 100 bindi hibe ile yarıya aldı şimdi satsa 180 bin ediyor
Bizim burada sadece arıcılık var dedilerMemlekette nerde antin kuntin projeler varsa hep onlar aldi traktorları formaliteden tıpbi aromatik bitki üretenler mf nin ithal serilerinden aldilar
İpart desdegi traktöre kaldırdı onuda birkere yaptılar alan aldı almayan baktıBen düzceliyim.
Laboratuvar ve veteriner sağlık proğramı mezunuyum.
Bir traktör önerin de bedavaya alayım bari ne yapayım.![]()
iyide geçen yıllarda da buna benzer şeyler ve iller vardı. bizim burada ki çocuklar için neden yok acaba
Bunda da desteklemiyor zaten traktörü. Ben goygoyuna yazdım öyle.İpart desdegi traktöre kaldırdı onuda birkere yaptılar alan aldı almayan baktı