Ynt: Kubota M7040 mı yoksa Erkunt 80.4 E mi?
Merhaba,
http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-tarim-makineleri-traktor-case-ih-jx75c-4wd-232-saatte-cok-temiz-151914498/detay
Bu ilan sitemizden bir üyemizin , bana oldukça hesaplı geldi. Mutlaka bu ilanda belli bir miktar pazarlık payıda vardır. Bunu beğenmezseniz daha başka seçeneklerde olabilir etrafınızda 2. el temiz makinalar.
Sizin traktörünüzün nakit satışta 18-20 civarı piyasası olsa bunun üzerine 30 civarı bir rakam ekleyip bu traktörü alabilirsiniz. Çok fazla borca girmeden.
Hem Kubota hemde Erkunt bana göre kötü makinalar değiller , her ikisindende memnun olan ve olmayan üyelerimiz var. Birbirlerine göre artı ve eksi yönleri var.
Fakat şu bir gerçek ki , bu iki markadan birini alırsanız öncelikle sıfır makina aldığınız için zararınız oldukça yüksek olacak , her iki markanında 2. el değeri biraz kaybettiriyor , bunuda göz önünde bulundurun lütfen.
Tabiki nihayetinde para sizin , traktör sizin , borcunu ödeyecek olan , kullanacak olan sizsiniz. Ne alırsanız hayrını görün , güle güle kulanın. Burada paylaşımlarını görmek isteriz.