Kubota ve Haşmet vol 1 ;)

Ynt: Kubota ve Haşmet vol 1 ;)

Barış UZEL link=topic=80013.msg948300#msg948300 date=1419117282' Alıntı:
Rica ederim abi :D Japon iyide bi pulluk istiyo bahar gelsin bi güzellik yaparız :)
maşallah sabit devirde de mesafeyi kapatiyo .
Aynen biladerim ünlü al ..bizde turan kullanicisiyiz cok kasıyo motoru

Barış UZEL link=topic=80013.msg948300#msg948300 date=1419117282' Alıntı:
Rica ederim abi :D Japon iyide bi pulluk istiyo bahar gelsin bi güzellik yaparız :)

güzel video olmuş bilader ama volkan 10 gazla gidiyor bu şekilde :D :D :D

bide harbiden o pulluk ne la haşmettekinin yavrusumu :)

NOT: Bi tümo vardı volkanın pulluğa lastik dayayan nerde o ? :) aklıma geldi haşmeti yine yavaş görünce :D

Kolay gelsin

Haşmet ağayı fazla zorlamasın elin japonu. Kızarsa şaftı çıkarır eline alır kovalar japonu benden demesi :D :)

Teşekkürler k. Bakmayın alıntı yapamıyorum sıkıntı var galiba :-( kubotaya bu pulluk ufak geliyor 5 13 ile yine aynı vites ve hızla iş yapıyorum fakat kendi pulluğumuz varken başkasının pulluğunu almak olmazdı. Haşmet ile kubotanın vitesleri arasında biraz hız farkı var o yüzden haşmete rahatça yetişebiliyorum.
Erkan merak etme haşmet çiğneyemez çapı yetmez ama dumanla zehirleyebilir ;-)
Kamil yok artık o kadarda değil görüyo arkasını :)

Haşmet iyi gidiyormuş ya :S :D Paylaşım pek güzel değil ama kolay gelsin biladerler :D