Kubota

Slm arkadaşlar kubota m9540 için E Lift otomatik taktıran varmı varsa resim atarmışsınız

Slm arkadaşlar kubota m9540 için E Lift otomatik taktıran varmı varsa resim atarmışsınız
Bizim Aksaray Kubota servisi takmaya başladı.Aşağıdaki resim m108s modeline montajlanmış hali.

Fiyat olarakta ,sahibinden.com'daki 115.000lik M9540 ilanındaki fiyatı ona da taktıktan sonra 118.000TL olarak güncellediler. Yani 3000TL gibi bir fiyatı olmuş oluyor.

Ayrıntılı bilgiyi Bulut Kompresör forumda vermişti. FB_IMG_1550228454564.jpg

10 gün önce kubota bayiine takas için gitmiştim e lift mevzusu açıldı, 2 ay sonra fabrika elift gönderecekmiş. Bölgenizdeki bayi ile görüşüp daha net bilgi alabilirsiniz.

Ben forumda bu konuyla ilgili çalışmaları olan arkadaşlar var isterseniz irtibatı sağlarım dedim, gerek kalmadığını fabrikanın paket olarak elift hazırladığını ve göndereceklerini söylediler. Belkide sürekli eleştiri aldıkları için böyle taktik belirlediler [emoji57]
Slm arkadaş fabrikanın yaptığını nerden duydun