KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI

Ynt: KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI

biz göktaş tan almıştık newholland ları biri peşin diğeride denizbanktan bir yıllığına aldık bilmiyorum bu konuyu tam ama otomobilde farklı ford aksaray bayisinden connect alacaktık dün konyadan sorduk sorun olmuyor nerden alırsan birde rekabet yapıyorlar biri diğerinin fiyatından aşağı düşüyor.Şu şekilde olur kısa vadeli kıredi kullanaacaksan hangi ilden alırsan al normal kredi tabiki traktör kredisi değil istediğn aksaray şubesinden alırsın bence.

köylü link=topic=30624.msg259154#msg259154 date=1267892072' Alıntı:
bende de erkunt var kabin daha doğrusu hisarların yaptıgı güzel bir şey yok.hep işi ucuza kapatmaya yönelik.hisarlar mı uzak duracasın.altın olsa bakmayacakasın.kabin olarak hoşuma gitmiyor.erkuntta kusur sayalım kabine mi yorumlar sizin.traktörün el gazı sistemi hoş degil.farlar basit duruyor.ama yenilerde düzeltiler.takım sandıgı koyacak yer yok sorun oluyor.buna benzer sorunlar var.bayılma sorunu var.oda çok hızlı olmasından dolayı.eger bayılması olmasın bal ile şeker.
bayılma bizdede vardı subab ayarı ile azalıyo bir deneyin görün derim bendede 80lik var

elazıglı kardesım senın yazdıklrını okudum da herseyı anladım hos ama servıs konusu nasıl olacak mesela aksaray bayi bana dıyor ben imza atmadan sana servis bakmaz dıyor baska bır bayıden sıfır alırsan aksaray cıvarı yani anlayacan bana yardım cı olursan sevınırım kardesım

68cerran68 link=topic=30624.msg262513#msg262513 date=1268914279' Alıntı:
elazıglı kardesım senın yazdıklrını okudum da herseyı anladım hos ama servıs konusu nasıl olacak mesela aksaray bayi bana dıyor ben imza atmadan sana servis bakmaz dıyor baska bır bayıden sıfır alırsan aksaray cıvarı yani anlayacan bana yardım cı olursan sevınırım kardesım
yok kardeşim öyle bişey eşşek gibi servis sana bakar mecburen garanti süresince sana bakmaya o konuda sacmalamış bayi.. garantili motorun sonucta garanti kapsamında yag degişimlerinide serviste yapmak zorundasın zaten.. ben mesela garantili motor aldım ilinci el getirdim burdaki bayide garantiye devam ediyoruz yaglarını degiştim.. artı şuda var ordaki servis güle oynaya bakacaktır çünkü traktör başı para alıyor.. yanlız işte bayinin yakınıdır falan servis işte öle göz korkutuyor.. mecburen bakmak zorunda.. bayinin atıp tutmasına bakma..

bende 3075 var cok memnunum shuttle sistem var koldan vitesli cok rahat sürüş keyfi veriyor..2005 deutz motor bf2012

aynen uça uça bakar sevis elazığ lı arkadaşım neresindensin Elazığ ' ın ben baskilde 9 ay askerlik yaptım 'kuş sarayı,kömürhan,aydınlar ,baskil çok iyi bilirim araziyide jandarmaydık devriyede hep.

hacimmet link=topic=30624.msg262622#msg262622 date=1268941723' Alıntı:
aynen uça uça bakar sevis elazığ lı arkadaşım neresindensin Elazığ ' ın ben baskilde 9 ay askerlik yaptım 'kuş sarayı,kömürhan,aydınlar ,baskil çok iyi bilirim araziyide jandarmaydık devriyede hep.

ben palu tarafındayım baskil de arazi pek iyi degildir genellikle kayıscılık yaparlar oranın topragı biraz kireçlidir.. kömürhan kuşsarayı velipalas falan hep kayısıcıdır guzeldir oralarda.. ama kömürhan daki kavurmacılarıda bilirsin ozaman yol üstünde meşhurdurlar :)

NEW HOLLAND td85 ( 2009 )==== süreklı tarlada da olmuyoruz ki.yolda kullanmak için keşke 5. vites gibi birşey yapsalar da düz yoldada arazi dekı kadar yakmasa. BİDE aşırı yükle yoldayken rampa çıkarken III- 1 den II-3 e düşmek gerektiğinde iki vitesi de hareket ettirip vitesi düşürmek çok zor oluyo. bunlarıda halletseler BAŞKA HİÇ BİŞE İSTEMEM memnunum yani. bideee hava filitresini söküp takmak bela :) birgün kırarım ya ne zaman.

imparator_ link=topic=30624.msg262508#msg262508 date=1268906849' Alıntı:
bayılma bizdede vardı subab ayarı ile azalıyo bir deneyin görün derim bendede 80lik var

usta sen bi konuda erkunttan memnun degilim falan yazmıştın sorun subablardamıymış senin halletmiş görünüyorsun ?? şuan bi sorunun var mı ? sana o konuda yazmıştık ??

Arkadaşım hava filitresi kolay aslında bizde zorlanmıştık ilk sıralar ama sevis gösterdi şimdi kolay aluyor klimanın karburatörünü söküyorsun önce küçük vidası var sonra hava filitresi kolay çıkıyor.

hacimmet link=topic=30624.msg262899#msg262899 date=1269033999' Alıntı:
Arkadaşım hava filitresi kolay aslında bizde zorlanmıştık ilk sıralar ama sevis gösterdi şimdi kolay aluyor klimanın karburatörünü söküyorsun önce küçük vidası var sonra hava filitresi kolay çıkıyor.
işte o küçük vidayı falan sokmesı , onu ordan cıkarması ugrastırıyo gör bak onu degıstırırler bır iki seneye. fılıtrenın kafasını dondermek zor oluyo. çok basitleştirebilirler demi hacı ?

değiştirmişler zaten interkolli modellerde çok kolay onlarınki td80 öyle aküyü almışlar yanlış hatırlamıyorsam ön boşalmış güzel olmuş

bizde deutz var eski 56 hplik 36 yaşına girdi.düz yolda gitmiyor ama rampa varsa köpek gibi gidiyor yaşına bakmayın nh 55 hp leri falan tokatlar ayrıca fiat 640 lığın çekemediği her yükü çekti bugüne kadar yağından ve balatalardan başka hiçbirşey için sanayiye gitmedik gayet memnunum deutz zaten alman malı bilen bilir dekarda 1 ltden az yakıyor ölçtüm 40 dekar yer sürdüm 2 kere tırmıkladım ve ektim toplam 225 tl mazot yaktı aynı yere nhler fiatlar 300 le 500 arası mazot yakıyor.ayrıca bizdeki ramuğa babam kamyon dingili koydurttu özel yapım ramuk traktörün çekişi yüksek oldugu için hiç çekinmeden dolduruyoruz ramugu önü kalkıyor kalkmaması için babam 4 torba kum koyuyorz bide oturunca önüne problem çözüşüyor:D:D o yüzden deutz sa çekinmem alırım hemde gözüm kapalı...

mehmet141414 konu yanlız traktörun eksi tarafları yorumun (+) ları seklinde olmuş..

240 3 lü 12 liyi batırdığında motor boğuluyor
sonra tırmıkla 3e takamıyon :D
bide ilaç atarken arkaya römork takılmıyor çeki demiri yetmiyor

bi zamanlar 398 4x4
maztu fazla içiyor
rahat deil içi

ve 3105
398 den biraz daha az yakıyor
içi binevi rahat
bi eksik özelliği var eski kaporta olması beni deli ediyorr :D benden bu kadar

ceya023 link=topic=30624.msg263034#msg263034 date=1269117493' Alıntı:
mehmet141414 konu yanlız traktörun eksi tarafları yorumun (+) ları seklinde olmuş..

aslında - si var düz yolda gitmiyor çok ağır gidiyor.fren balatalarını değiştirdim ama disklerini bulamadım o yüzden frenler mafişş ankaradan gidip alıncak diskleri.eski oldugu için parça sıkıntısı olabiliyormus ama ben hiç yaşamadım.

mehmet141414 link=topic=30624.msg263031#msg263031 date=1269117102' Alıntı:
bizde deutz var eski 56 hplik 36 yaşına girdi.düz yolda gitmiyor ama rampa varsa köpek gibi gidiyor yaşına bakmayın nh 55 hp leri falan tokatlar ayrıca fiat 640 lığın çekemediği her yükü çekti bugüne kadar yağından ve balatalardan başka hiçbirşey için sanayiye gitmedik gayet memnunum deutz zaten alman malı bilen bilir dekarda 1 ltden az yakıyor ölçtüm 40 dekar yer sürdüm 2 kere tırmıkladım ve ektim toplam 225 tl mazot yaktı aynı yere nhler fiatlar 300 le 500 arası mazot yakıyor.ayrıca bizdeki ramuğa babam kamyon dingili koydurttu özel yapım ramuk traktörün çekişi yüksek oldugu için hiç çekinmeden dolduruyoruz ramugu önü kalkıyor kalkmaması için babam 4 torba kum koyuyorz bide oturunca önüne problem çözüşüyor:D:D o yüzden deutz sa çekinmem alırım hemde gözüm kapalı...
nassın mehmet aynen öle valla tek sorun hız sorunu bizimkilerde..ibre 25 ama bütün hepsi sollar boşta ama rampaya yüktede hiç vites düşmez..çok kullanışlı - yönlerinden tek hız sorunu gerçi onuda pompayı açarsak hallederiz...:D

LORUOĞLU link=topic=30624.msg261105#msg261105 date=1268412709' Alıntı:
mf 285 s tek sorunu rampada bıraz fazla salması ama frenlerı cok mukemmel bastın mı oturuyor yerıne seker fabrıkasından kuspe getırırken oncelerı tonaj serbesttı bende tam 23 ton kuspe atmıstım ıkı adet 4 tekerleklı remorka dara agırlıgım 11250 kg +23000 kg kuspe yolda gelırken tam gazla ibre 23 25 arası onume anıden yolun kenarında koyun otlatıyorlardı sanırım coban kopeklerı kavgaya basladı koyunlar anıden urktu ve yola fırladı frenlere anıden asıldım o hızla bıle arkadkı o basıncla 30 35 m durdum bıraz lastıkler yoldu ama cok buyuk kaza atlattım suruye dalsam en az 10 15 koyun gıderdı
abi sen naptin o hızla o kadarda durmaz alıp götürür seni valla tam gaz gidiyomuşun bide frene o kadar çok uzun süre basma eğer 2 tekerde eşit tutmassa örnek sol daha çok tutuyosa motor sağa savrulur römoğun ok tekere dayanır devirirsin...

bendde td65 4x4 var. tek şikayetim yolda çok yakıyo. tarlada çok yaktığına katılmıyorum. hele ki tek çeker traktörün 4x4 le kıyaslanması çok yanlış diyorum. hangimiz 4x4 olupta tarlada 4x4 ü kullanmıyor?. insan olabildiğince derin sürmek istiyo. haliyle derin sürerken daha fazla yakıt tüketiliyor.

55 56 newholland çok yag atıyo newholland td 65 4x4 mazptu çok yakıyo tt55 4x4 şanzuman kucuk çekmiyo