KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI

Ynt: KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI

cazgin0020 link=topic=30624.msg276281#msg276281 date=1274347580' Alıntı:
55 56 newholland çok yag atıyo newholland td 65 4x4 mazptu çok yakıyo tt55 4x4 şanzuman kucuk çekmiyo
sanki hepsinden almış kullanmış gibisin?yoksa milletin dedindenmi yola çıkıyorsun?bnde td65 war 2010 plus.bende biliyordum nh nin çok yaktını ama alınca fikrim değişti.70 hp lik traktörlere dans ettiriyor.ve bnmde butum fikrim değişiyor.

slm bende orjinal kabinli 3.105 var benim sorunum depodan dolduramıyorum tam çift depoluymuş onlar birinden diğerine aktarıyor mazotu doldurmak için çok bekletiyor bide son zamanlada arka yayı alttan atmaya başladı sıkıyoruz yine kaçırıyo 1 teneke yayı boşa harcamışıktır

arkadaşlar bende same expolorer II 85 4*4 var - tarafları

1- arka hidrolikleri indirip kaldırmak için hep kolla oynaman gerekiyor düğmeli yapmamışlar
2- önleri bağlayıp sökmek için hep durman gerekiyor
3- vites geçişleri belki yeni olduğundan biraz zorlanıyor

bunların dışında yakıtından ve kullanış kolaylıkları yönünden gayet memnunum

td65 hoporlorler cacık yenisini taktılar 2 defa aynı gün patladı.mf265 pancar yüklerken önü kalkıyo öndeki ağırlıklar full olmasına rağmen onada çağre bulduk kum dolu torbayı öne koyuyuoz

hacimmet link=topic=30624.msg258771#msg258771 date=1267786873' Alıntı:
td65d 4x4 ler mazotu içiyor 48 dekar yer nadas yaptım yeni 115 litre mazot yaktı fıat 70-56 var tek çeker onunla sürseydim eğer 80-90 litreyle hallederdim
Tek çeker traktörle tarla sürümünü kyaslarken dikkati olunmalı çünkü çiftçeker 70 56 dan daha derin sürüm yapmış olma ihtimalin yüksek. ben de tarla sürerken kendimi kaybediyorum olabildiğince derin sürüyorum. Bazen 4x4 ü kapatıp deniyorum, adım atamıyor ıuy*u-* :S

firari11 link=topic=30624.msg276315#msg276315 date=1274359764' Alıntı:
sanki hepsinden almış kullanmış gibisin?yoksa milletin dedindenmi yola çıkıyorsun?bnde td65 war 2010 plus.bende biliyordum nh nin çok yaktını ama alınca fikrim değişti.70 hp lik traktörlere dans ettiriyor.ve bnmde butum fikrim değişiyor.
ewet 2 3 tane 55 56 değiştirdim bi tane 60 66 o güzeldi bak tt 55 4*4 motor kucuk geliyo çekmiyo şanzumanıda kucuk 56 şanzumanı td 65d 4*4 vardı 2007 model oda çok yaktı hepsini kullandım ok-*-s sadece yakmadı td 65 çekmedide

firari11 link=topic=30624.msg259021#msg259021 date=1267827487' Alıntı:
Bnm td65sdt kilide bastımmı 4 tekeri kilitliyorda ondan sordum!
sen diferansiyel kilidine basmasan da önler çift teker de asılır zaten.

same classıc 75 var herseyıyle super yakıt cekıs saglamlık. ama tek sorunu tekerleklerını ınce almamaız ve buyuk olusu bıraz motoru yoruyor.ayrıca bıde turbolu olsa daha ıı olu.gercı artık yenı modellerde var ama napalım imkanımız yok

Steyr 8073 vardı yakıt güç ve ağırlık konusunda çok iyiydi ancak tek - yönü vitesleri biraz problemliydi ama idare ediyordu.

firari11 link=topic=30624.msg259604#msg259604 date=1267998322' Alıntı:
bnce aşağı yıkarı aynı şey.3 vites motor.normalde 4 ileri olsa dediğin doğru.
Tebrik edrim seni firarii. Harbiden biliyorsun, bi çoğu gibi ezbere basmakalıp fikirler sölemiyosun. Anlıyosun teknik bilgin güzel. Senin yorumları takip etcem.

ademin link=topic=30624.msg262879#msg262879 date=1269032268' Alıntı:
NEW HOLLAND td85 ( 2009 )==== süreklı tarlada da olmuyoruz ki.yolda kullanmak için keşke 5. vites gibi birşey yapsalar da düz yoldada arazi dekı kadar yakmasa. BİDE aşırı yükle yoldayken rampa çıkarken III- 1 den II-3 e düşmek gerektiğinde iki vitesi de hareket ettirip vitesi düşürmek çok zor oluyo. bunlarıda halletseler BAŞKA HİÇ BİŞE İSTEMEM memnunum yani. bideee hava filitresini söküp takmak bela :) birgün kırarım ya ne zaman.
Güzel fikir, veya hi-lo koysalar daha da ii olur.

2005 new hollnd TT 65in bana göre eksi tarafı içi dar bide vites sayısı az ama şanzımanın motora uyumu çekişi felan güzel diğer yönlerden memnunuz ok-*-s

bizde de 2000 model 240 s var rampalara gelince kara duman atıyor ama devir düşmüyor dikkat ettim mavi değil duman simsiyah mavi olsa yağ yakyor diyecem de. bide motor devri düşse anlıyacam ki bayılıyor ama motor devri normal gitmesi gereken devirde ama bakıyorum egzozdan kara trenin kara dumanı gib duman atıyor :D sizce bu normalmi
birde 240 s kolarını bırakıyor istop edince
birde orjinal kabin ama kabin çok dar 3 kişden fazlasını almıyor
birde vites leri çok saçma sapan 1 in karşısında geri gerinin sağında 2 . 2nin yanında da 3 . 3 ün karşısında da 4 var bizim evde benden başkası 1 den 2 ye atamyor ya 3 e ya da geriye atıyorlar yani vites aralıkları çok az
birde traktör çalışırken debriyaja hayvansı bir güç uygulayıp debriyajı en alt noktaya indirmeden kuyruk mili geçmiyor :D:D
amma çok eksisi varmış hemen değiştirmek lazım bu makinayı :S :S :S

ahmetornek link=topic=30624.msg360502#msg360502 date=1300193799' Alıntı:
bizde de 2000 model 240 s var rampalara gelince kara duman atıyor ama devir düşmüyor dikkat ettim mavi değil duman simsiyah mavi olsa yağ yakyor diyecem de. bide motor devri düşse anlıyacam ki bayılıyor ama motor devri normal gitmesi gereken devirde ama bakıyorum egzozdan kara trenin kara dumanı gib duman atıyor :D sizce bu normalmi
birde 240 s kolarını bırakıyor istop edince
birde orjinal kabin ama kabin çok dar 3 kişden fazlasını almıyor
birde vites leri çok saçma sapan 1 in karşısında geri gerinin sağında 2 . 2nin yanında da 3 . 3 ün karşısında da 4 var bizim evde benden başkası 1 den 2 ye atamyor ya 3 e ya da geriye atıyorlar yani vites aralıkları çok az
birde traktör çalışırken debriyaja hayvansı bir güç uygulayıp debriyajı en alt noktaya indirmeden kuyruk mili geçmiyor :D:D
amma çok eksisi varmış hemen değiştirmek lazım bu makinayı :S :S :S
bendede 240 var rampada 2 sini bulamıyom 3 den 1 e takıyom zuha-*-s zuha-*-s

fiat 70-56 deposu küçük, yağlı hava filtresi, sigorta kutusu ve kontak 10 yılda bozuluyor , tarla için sadece iki vitesi var. eksi yönleri bunlar