KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI

Ynt: KULLANDIĞINIZ TRAKTÖRLERİN EKSİ (-) TARAFLARI

bzm TD65S yolda yovaş gidiyor .
çifçekere durman gerekiyor bi uyarı ışığı fln koymamışlar bazen tek çekere geçmiyor kolu indirsende.
sonradan kabin taktırdık çok sarsıntılı
tek çekerde pek iş yapamıyor tarlada.
manevra az
ahmetornek link=topic=30624.msg360502#msg360502 date=1300193799' Alıntı:
bizde de 2000 model 240 s var rampalara gelince kara duman atıyor ama devir düşmüyor dikkat ettim mavi değil duman simsiyah mavi olsa yağ yakyor diyecem de. bide motor devri düşse anlıyacam ki bayılıyor ama motor devri normal gitmesi gereken devirde ama bakıyorum egzozdan kara trenin kara dumanı gib duman atıyor :D sizce bu normalmi
birde 240 s kolarını bırakıyor istop edince
birde orjinal kabin ama kabin çok dar 3 kişden fazlasını almıyor
birde vites leri çok saçma sapan 1 in karşısında geri gerinin sağında 2 . 2nin yanında da 3 . 3 ün karşısında da 4 var bizim evde benden başkası 1 den 2 ye atamyor ya 3 e ya da geriye atıyorlar yani vites aralıkları çok az
birde traktör çalışırken debriyaja hayvansı bir güç uygulayıp debriyajı en alt noktaya indirmeden kuyruk mili geçmiyor :D:D
amma çok eksisi varmış hemen değiştirmek lazım bu makinayı :S :S :S
eniştemde 2000 disk fren 240s var vitesleri aynı dediğin gibi 2 ye çok zor atıyormgenelde 3 e geçiyor yada 2 ye gfeçmiyor cayırtı kopartrıyo
bi gün arkada 4 5 ton ayçiçeği yklü zor köye götürdm valla 3 defa denedm 2 ye atmaya 1 defa 3 e geçti 1 defa cayır cayır öttü geçmedi 2ye tekrar 1 e almak zorunda kaldım devir düştüydü en sonunda 2 ye attım . bide bunda bazen geçmiyor vitesler. :S
çok alcak setlerde kalıyor yakıt yönünden çok iyi o gün tarlaya giderken ibre boş gösteriyordu aydın ykledik gene köye göttm hayla çalışyordu :D tekleme fln yapmadı hiç :D

55 56 her yönyle memnunm 54cye gelince çekmiyor 135 bile yükte geçyr çok yakıyor mesala 4 3vites düş kendini toplmyor hemen

9580 tümosan var akuleri cok kücük sorun hep elektrik yonunden var ve arkayı dagıtıyor orn kısalar yanıp yanıp sonuyor sıgortalar durmadan atıyor gostergeler yanlıs gösteriyor elektrik yonunden berbat dıger seyleri bence guzel...3 tane var 2 si saglam 1 tanesı durmadan arıza verıyor:D