Maxsima 9115

Arkadaşlar bu traktörle ilgili çok fazla rahatsız edici problemler duymadım 2015 modeli var 750 saatte almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bende çok iyi şeyler duymadım görüntü çok güzel ama kullananlar memnun değil. Tabi karar senin. Yerinde olsam farklı alternatiflere yönelirim.

Arkadaşlar bu traktörle ilgili çok fazla rahatsız edici problemler duymadım 2015 modeli var 750 saatte almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

aman uzak dur yanarsın ikisene kullandım garantisi bitince sallladım değişmedik yeri kalmadı motoru bile yandı değişti garantiden yatak sardı garanti olmassa yanmıştık

biz aldık kullanıyoruz 465 saat civarında haziran sonu 2 sene olcak alalı tek sorunu debriyaj ayağına bağlanan yerden pim kırıldı bakım dışında bunun için sanayiye gitmek zorunda kaldım başka bir arıza yapmadı yakıtından çekişinden çok memnunuz 40lı aysanda dönümde 0.50 lt potingerde 0.60 lt civarı yakıyor. 3095 phantomla arka arkaya sürüyoruz 3095te 4lü 14 numara 9115te 5li 14 numara pulluk var 9115 daha hızlı gidiyor

2014 modelini kullanıyoruz 1300 küsür saatte şu ana kadar önemsenecek hiçbir sıkıntımız olmadı yakıtından ve performansından çok memnunuz şanzıman konusunda değişiklik yok ilk çıktığından beri carraro şanzıman kullanılıyor bu civarda sorun yaşayan duymadım.

Sakın almasın kimse, kendini yerinden kaldıramıyor. Alan bin pişman, piyasası çok düşük. Arızadan zaten geçilmiyor. Garanti bitince sermaye sıfırlanır.

2016 dan aşağı almayın ve alır almaz arka ağırlıkları sökün bir tane kalsın pompayı da Konya’da ayarlatın zehir gibi oluyor