MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???

Ynt: MAZOT-GÜBRE DESTEĞİNDEN NE HABER???

Dün tarihli Türkiye gazetesinde tarım bakanının açıklaması vardı.Gübre-mazot-toprak desteği mart ayı başında,buğday destekleri mart ayı sonuna doğru ödenecek diye yazıyordu.Tez vakitte yatar inşallah.

arkadaşlar ben ce böyle konulara daha çok önem verelim hangi traktör diğerini çekermiymiş çekemezmiymiş saçmalıklarını bırakında desteklemelerden ve tarım hayvancılık nereye doğru gidiyor.bunlardan bahsedelim.

Geçen senelerde yılbaşında buğday fatura paraları yatıyordu hiç olmazsa elimiz para görüyordu ama bu sene hiçbir destekten haber yok. Avrupada süt alımlarındaki fiyat düştü diye yolları sütle yıkayarak protesto ettiler ama biz malesef hep başımızı eğiyoruz herşeye razı oluyoruz. Millet olarak baş kaldıramadık istanbulda ekmek 1 lira oldu biz buğdaylarımızı 700e verdiğimizde dua ediyoruz.

şubat ayıda bitti daha 2012 yılı desteklerinden bir kuruş görmedik....

valla bizde dört gözle beklitoruz ama bakalım hayırlısı allah tan

geçen ay 43 ilin yem destekleri yattı dediler forumda 5-6 il yattığını söyledi benim düşüncem ziraat bankasıda mı çakallık yapıyor bilmiyorum. genelde bizim ilçede pazartesi destekleme ödemesi yapılacak desler kesin cuma gününe kadar hesaplar boş oluyor

balıkesirli olarak bir tek sertifikalı tohum desteğini aldım.onunda belgelerini aralığın son işgünü yaptırıp yatırmıştım.1 ayda çıktı başka destek yok

geçen yıl buğday pirimleri 09.02.2012 mazot gübre paralarıda 07.03.2012 de almıştık bu yıl anlaşılan 1-2 ay geriden ödeme yapacaklar.

Daha ne sertifikalı tohum nede mazot gübre,ne hububat primleri alabildik her şeyin hayirlisi

kobra47 link=topic=63042.msg707287#msg707287 date=1361620884' Alıntı:
Daha ne sertifikalı tohum nede mazot gübre,ne hububat primleri alabildik her şeyin hayirlisi
aynen hiçbiri yok hesapta.
iyice alıştıdılar artık bikaç ay ertelemeye.........

arkadaşlar yem bitkileri destegi ne zaman verilecek haberi olan varmı?

Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt