Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merak Edilen Konu Kapalı Sistem Koyunculuk Gerçekleşen Maliyetler ve Deneyimlerim Hk.
Maşallah koyunlar çok güzel , bol kazançlar dilerim cinsleride güzel.bir abim sakız cinsi koyun getirtti 200 kadar izmirden galiba, büyükbaşın ağır külfetinden kaçanlar küçük başa yöneliyor nederece kazandırır bilmiyorum.bol nasipler.
Maşallah koyunlar çok güzel , bol kazançlar dilerim cinsleride güzel.bir abim sakız cinsi koyun getirtti 200 kadar izmirden galiba, büyükbaşın ağır külfetinden kaçanlar küçük başa yöneliyor nederece kazandırır bilmiyorum.bol nasipler.
Usta bende olan olmayan 7 koyun var
Benim mevzu kazanç değil fabrikada calisiyom akşam 16:00 paydos ya kahvede dedikodu dinlicez yada bunlarla eglenicez salıyorum iş çıkışı hava kararana kadar merada kafayı dinliyom.
Usta bu koyun işine yeni girdik bizde baya baya kârlı bir iş bizde evde bakıyoruz tek problemimiz şu an havalandırma koyunun nemi su yapıyor geri hayvanın üzerine geliyor geri kalan şeyler dört dörtlük yem vs bol
Usta bu koyun işine yeni girdik bizde baya baya kârlı bir iş bizde evde bakıyoruz tek problemimiz şu an havalandırma koyunun nemi su yapıyor geri hayvanın üzerine geliyor geri kalan şeyler dört dörtlük yem vs bol
Evet biz 10 yıldır damızlık üretim yapıyoruz sadece tahirova yetiştiriyoruz birde deneme anlamında biraz suffolks var . Ama tahirovadan çok memnunuz. Damızlık kuzu ve koyun satışı yapıyoruz