mustafa ve ekibinin mal varlığı

Ynt: mustafa ve ekibinin mal varlığı

Ya ağır abi sende eve bi kere çağırdık hemen resimleri çekmişsin ama... uyy-*s Allah ' tan traktörlerin resimlerini çekmemişsin...

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=4704.msg48725#msg48725 date=1213389627' Alıntı:
Ya ağır abi sende eve bi kere çağırdık hemen resimleri çekmişsin ama... uyy-*s Allah ' tan traktörlerin resimlerini çekmemişsin...
garajların kapısını örttürmüşsün nedem çekemedım trktolerı

ya fazla hızlanmışım iç-*-* virajı dönemeyince mustafanın ewinin havuzuna uçtum iimi zuha-*-s zuha-*-s ;D

ağır abi link=topic=4704.msg48727#msg48727 date=1213389729' Alıntı:
garajların kapısını örttürmüşsün nedem çekemedım trktolerı

İyi yapmış bizim kahya, yoksa mal varlığını dizmiştin buraya. Ama diğer yöneticiler nasıl mal varlığı yapmış ben onu anlayamadım, siteden hisse aşırdılar kesin...

işte mustafa gordun ekıbının yolsuzluklarını sıteyı kımlere emanet edıyormussun bı bak dız boyu yolsuzluk ıste sana kanıtlarıyla verdım uyy-*s uyy-*s krr senın ver sen bunların tum yetkılerını bana gözun arkada kalmasın :D :D

Şok şok şokkkkk Ağır abinin evini ve arabasını buldum
Ağır abi gibi AĞIR bir EV
54597.jpg

arabininarabasni1.jpg

By kangalli84

kesınlıkle ınanmayın cıftcı adamım ben nerden alabılırım iftıra düpe düz hepınızı mahkemeye verecegım surum surum surundurecegum

ağır abi link=topic=4704.msg48957#msg48957 date=1213461063' Alıntı:
kesınlıkle ınanmayın cıftcı adamım ben nerden alabılırım iftıra düpe düz hepınızı mahkemeye verecegım surum surum surundurecegum
sus sitenin kasasından aldını hepimiz biliyoruz inkar etme atın bunu hapise zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

ağır abi link=topic=4704.msg48957#msg48957 date=1213461063' Alıntı:
Herşey ortada  uyy-*s uyy-*s uyy-*s uyy-*s kız-*-* mas-*-s mas-*-s mas-*-s mas-*-s mas-*-s kur-**- kur-**- kur-**- kur-**-

;D ;D ;D ;D