New Holland TT55 İncelemesi

Yine benim çok beğendiğim ve başarılı bulduğum bir New Holland serisi TT ler. Fiat traktör seven ve geçmişte muhtelif Fiat modelleri kullanan çiftçilerimizin rahatlıkla adapte olup beğenebileceği bir seri.

Geçmişten bu yana Fiat larım 55 lık olanlarını beğendiğimi söylemek istiyorum. 540, 54c, 55-46, 55-56 ve TT 55 bence çok başarılı serileri.

Traktörün genel görünümü ve sunduğu değerleri sınıfına göre yeterli.

Direksiyon simidini çok beğeniyorum, hem biraz ufak boyutları hem de avuca oturuşu olarak keyif veriyor.

Gösterge panelini çok beğendim, kadranlı hız ve devir göstergesi çok güzel, iki saat arasındaki bilgi ekranı da iyi, keşke hararet ve yakıt göstergesi de devir ve hız göstergesi altında küçük yarım daire şeklinde olsaydı.

Lift kumanda kolları, hidrolik güç çıkışı kontrol kolları ve el gazı konumu çok güzel, sağ kolunuzu aşağı doğru indirince hepsini kontrol etmek mümkün.

New Holland T480, TT 50 gibi seriler kullanma şansım oldu, bence sürüşü çok keyifli, TT ler olarak alanlar beğendi bizim taraflarda.