Race chip ultimate kullanan var mı?

Bu tur distan takilan chip uygulamari onermiyorum bunun yerine direk beyine mudahale ile yapilan chip tuning cok daha mantiklidir.

Bu tur distan takilan chip uygulamari onermiyorum bunun yerine direk beyine mudahale ile yapilan chip tuning cok daha mantiklidir.

Box tuning daha risksiz, direkt beyine yapılan müdahalede olası bir arızada beynin garanti dışı kalması çok olası 10-13 bin tl arası bir masrafıda gözden çıkarabiliyor olmak gerek.

Box tuning daha risksiz, direkt beyine yapılan müdahalede olası bir arızada beynin garanti dışı kalması çok olası 10-13 bin tl arası bir masrafıda gözden çıkarabiliyor olmak gerek.
Isin ustasi olan birine yaptirdiktan sonra bi sorun olacagini sanmiyorum. Dizel arabalar da cok fazla yaptiran var kendi arabamda bile var.

Otomotiv sektöründe bile her arabaya yapamıyorlar genel olarak VW gurubu ve Renault ağırlıklı olarak yapılıyor yani chip tuning işin ehlinden daha çok rant meselesi. Siz şimdi atıyorum Fendt'e yada Ferguson'a chip yaptırmaya kalksanız bununla kim ilgilenir senede eli bikere traktöre deyen adam nekadar randıman verebilir yada nekadar sağlıklı bir işlem gerçekleştirebilir ? Şöyle birşeyde var bazı beyinler direkt obd den yazılımı alamıyor beyini açıp işlem yapmak gerekiyor tabiri caizse ellenmiş kurcalanmış oluyor bir arıza durumunda da fazla risk taşıyor. Halihazırda box kullanmak buyüzden daha yararlı herhangi bir arıza durumunda da fişlerini çıkarıp alabilirsin.

bizim burdakı bı servıs takıyodu fıyatıda 2000lira gbi bişi çıkıyo fiyatı yanılmıyosam. beyne mudahalesız olması bence daha avantaj guc gerektırmeyen işlerde soketınden çıkartabılırsın