RAMPADAKI EN İYİ TRAKTÖR HANGİSİDİR..

Ynt: RAMPADAKI EN İYİ TRAKTÖR HANGİSİDİR..

Tumosan 8085 ile rampa çıkmaya doyamazsiniz, her aştığınız rampadan sonra rakı icmis kedinin aslanı ayağına çağırdığı gibi bu rampanın daha dik olanindan getirin bana ulannn dersiniz :)

yok abi bizde ama çok hoşuma gitti o fentle yarışırken nasıl vites istiyor alıyor

Bizim burada rampa yok ama soylememe gerek yok erkunt 80.4 ün rampada ne kadar seri çıktiğini herkes bilir [emoji3] [emoji3] [emoji1]

resmen kedi ya aklımdan çıkmıyor artık yav bu benim için hoş bir durum değil en son böyle oldugumda 90 binlira borca sokmuştum babamı :D

UÖZKAN.77 link=topic=53606.msg772327#msg772327 date=1378662876' Alıntı:
Aynı rampayı burda adı Kayışkıran... 4x2 konumunda defalarca 15-18 ton net kum +3,3 kg römorkla seri 4 ' le çıktık.. Zetorun sağını solunu tipini beğenmeyen çıkabilir ama çekişi-gücü bildiğiniz-duyduğunuz motorlardan çok farklı emin olun...
Umut pes valla , bu nasıl rampa , git git bitmiyor, kaç km. merak ettim. Maşallahhhh Makinaya diyecek bir şey yok ...

körsaban link=topic=53606.msg1017320#msg1017320 date=1439232527' Alıntı:
abi arkada römorkta dolu yapma bukadar :)

ciddi dolu mu boşmu seçemedim.. gerçi öndeki römorkun yanında o yine boş sayılırya:)

sagalassos abi.. bu gavurun parça-servis ağı azıcık sistemli otursun.. tartışmaya bile gerek yok.. bildiğin azman.. defalarca tonlarca yükle güle oynaya yol yaptım bizzat kendim.. hala düşünüyom çözemedim nasıl bu kadar yük altında bu kadar rahat bu makine!

geçen tümo 95 ' lik bizim römorka tek ilave arka kapak hiç yok.. gübre çekecek sahibi sakın tam doldurma aman dedi.. yarımdan da az doldurdum yine tedirdin oldu.. gübre yayılmış ortalığa yarım yamalak.. azıcık tatlı meyil var geri geri boş römorkla pati çekti yanaşamadı.. çocuk acemi heral dedim ben denedim yok.. en son makaslattım idareten öyle doldurdum..

şimdi çok yakıyon ama çok da çekiyo denen yerli gururumuz tümo buysa.. bizim çift ilave tepeleme römorkla motor sollamalarımız ne olacak:)

kim ne derse desin.. ne 9 tonluk hidromek kepçeden, nede 6 silindir as950 ' den makine tadı olarak bu tası alamayom vesselam!

rampa adı üstünde KAYIŞKIRAN.. takribi 3 km ve kabaca her traktör boş römorka son vitesle tamamını bitiremez o kadar..

Umut Abi göz nasıl görmek isterse öyle görürmüş. Arkadadaki romork de dolu.

Bu arada 'kayışkıran rampası' ile ilgili başka bir Bayburt ' u üyemiz, 'yav ne rampası, adı var, rampa yok. hafif, tatlı bir eğim, hepsi o. Ona rampa diyen, rampa görmemiştir' demişti.

Ne diyosun bu konu hakkında?

UÖZKAN.77 link=topic=53606.msg1017466#msg1017466 date=1439314606' Alıntı:
ciddi dolu mu boşmu seçemedim.. gerçi öndeki römorkun yanında o yine boş sayılırya:)

sagalassos abi.. bu gavurun parça-servis ağı azıcık sistemli otursun.. tartışmaya bile gerek yok.. bildiğin azman.. defalarca tonlarca yükle güle oynaya yol yaptım bizzat kendim.. hala düşünüyom çözemedim nasıl bu kadar yük altında bu kadar rahat bu makine!

geçen tümo 95 ' lik bizim römorka tek ilave arka kapak hiç yok.. gübre çekecek sahibi sakın tam doldurma aman dedi.. yarımdan da az doldurdum yine tedirdin oldu.. gübre yayılmış ortalığa yarım yamalak.. azıcık tatlı meyil var geri geri boş römorkla pati çekti yanaşamadı.. çocuk acemi heral dedim ben denedim yok.. en son makaslattım idareten öyle doldurdum..

şimdi çok yakıyon ama çok da çekiyo denen yerli gururumuz tümo buysa.. bizim çift ilave tepeleme römorkla motor sollamalarımız ne olacak:)

kim ne derse desin.. ne 9 tonluk hidromek kepçeden, nede 6 silindir as950 ' den makine tadı olarak bu tası alamayom vesselam!

rampa adı üstünde KAYIŞKIRAN.. takribi 3 km ve kabaca her traktör boş römorka son vitesle tamamını bitiremez o kadar..
%99 silaj dolu o keresteyle denk bile denebilir

silaj mılaj anlamam yük önce göze hitap edecek.. tomruğun bi duruşu adı var:) adı üstünde silaj=ot işte:) şaka bi yana senin mesajdan sonra gördüm römorkun dolu olduğunu hakkını yedik arkadaki motorun.. ama Zetor da Zetor ben anlamam yinede:)

Yılmaz kimmiş o 'densiz'.. tiz yakalanıp saat kule meydanında 10 değnek vurula aleme ibret ola:)..

Yılmaz fıkra gibi yaşanmış olay:

şimdi zetor 74 elimize geçti hemen İLK iş bizim tandem römorku tepeleme doldurup vurduk Kayışkırana (bizim römork çekiş test merkezimiz) yanıma oturan emmim dediki 'yav bindik buna ama kayışkıranı çıkacak mı kalmayalım orda'.. 'çıktığı yere kadar korkma emmi' dedik bismillah.. benimde içimde bi şüphe merak var.. çıkar ama inşallah takviyeye düşmem rezil olmam diyom içimden..

bu AĞIR devir gavur.. yarıdan çoğunu SERİ 5 ile en son zirveya yakın SERİ 4 e düştü.. 90 ' lıkta en son 4 ' e düşüyodu (yani ağır devir 15 bg farkı kapattı hatta yeri tırmalamai tork 90 ' lıktan da hoşuma gitti bildiğin paletli tadında)..

bu olayı makine meraklısı mühendis bi arkadaşa anlattım.. hatta o da denemeden haberdar.. sonucu merak ediyo.. SERİ 4 ile bitirdi dedim.. 'kardeş iyi bakaydın takviye 4 olmasın' dedi:)

sonra yine sanayide bigün römork motorun peşinde.. ta çıraklığından eski zetorları bilen bi yaşlı ustaya olayı anlattım bu römork (as950 kasasından DAHA büyük) tepeleme çekti diye.. dedi ki 'çıkar bunlar olduğu günden kuvvetliler'.. sonra biraz durdu dedi ki 'römork BOŞTU demi'.. :)

artık anlatmıyomş, tanıdıklar bile inanmakta zorlanıyo.. merak eden buyursun gelsin:)