ciddi dolu mu boşmu seçemedim.. gerçi öndeki römorkun yanında o yine boş sayılırya
sagalassos abi.. bu gavurun parça-servis ağı azıcık sistemli otursun.. tartışmaya bile gerek yok.. bildiğin azman.. defalarca tonlarca yükle güle oynaya yol yaptım bizzat kendim.. hala düşünüyom çözemedim nasıl bu kadar yük altında bu kadar rahat bu makine!
geçen tümo 95 ' lik bizim römorka tek ilave arka kapak hiç yok.. gübre çekecek sahibi sakın tam doldurma aman dedi.. yarımdan da az doldurdum yine tedirdin oldu.. gübre yayılmış ortalığa yarım yamalak.. azıcık tatlı meyil var geri geri boş römorkla pati çekti yanaşamadı.. çocuk acemi heral dedim ben denedim yok.. en son makaslattım idareten öyle doldurdum..
şimdi çok yakıyon ama çok da çekiyo denen yerli gururumuz tümo buysa.. bizim çift ilave tepeleme römorkla motor sollamalarımız ne olacak
kim ne derse desin.. ne 9 tonluk hidromek kepçeden, nede 6 silindir as950 ' den makine tadı olarak bu tası alamayom vesselam!
rampa adı üstünde KAYIŞKIRAN.. takribi 3 km ve kabaca her traktör boş römorka son vitesle tamamını bitiremez o kadar..