şap aşısı temini

Arkadaşlar tarım ilçenin söylediğine göre artık devlet şap aşısı yapmayacakmış özel veterinerlere devretmişler bizim burada veterinerler 4 lira dan yapacaklarını söylediler
1-Sizin oralarda böyle bişey varmı ve kaça yapıyorlar
2-Kendimiz aşı gettirip aşılayabilirmiiyiz ve hangi firmadan

Ynt: şap aşısı temini

yavuz selim link=topic=55862.msg599848#msg599848 date=1338135331' Alıntı:
Arkadaşlar tarım ilçenin söylediğine göre artık devlet şap aşısı yapmayacakmış özel veterinerlere devretmişler bizim burada veterinerler 4 lira dan yapacaklarını söylediler
1-Sizin oralarda böyle bişey varmı ve kaça yapıyorlar
2-Kendimiz aşı gettirip aşılayabilirmiiyiz ve hangi firmadan
Şap Enstitüsü var benim bildiğim, hatta birde üyemiz vardı orda laborantlık yapan.:)

Bizm buralarda aynı öleinek başı 2,5 lira alındı bu sene senede birmi ikimi geliyolar geçende brucella aşısı yaptılar oda 1,5 lira idi onlarda özelleşti artk.

Aynı sorun buradad var ama şuan netleşmiş değil ben hayvanlarımın bir kısmına şap aşısı yaptırdım ama devlet şimdide temin etmiş şap aşısını yapacaklarmış diyorlar.

arkadaşlar dün sordum özel veterinerlerin bazıları aşı satışı yapıyorlar 33 doz aşıyı 90tl den verebileceklerini söylediler keendim alıp uygulayacam

Bilgi doğru artık sadece sınır bölgelerde devlet aşılama yapacakmış,biz aşıyı yaptırdık fiyatı tam olarak aklımda değil