Inkognito genovet
Zeuber selfarmada
Minnoseta biotekasi
Zeuber selfarmada
Minnoseta biotekasi
Abi cok ciddi bir gerileme deilmi wille icin sebeb ne olabilirki 1ci llikden 50 lere gerilemis
Abi cok ciddi bir gerileme deilmi wille icin sebeb ne olabilirki 1ci llikden 50 lere gerilemis
Abi birde sallı lık Nerede gösteriliyor.
Baris abi ilk 100 u nasil ariyayim zar da.ben arayinca walk 1. Sirada oluyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abicim teşekkür ederimBu şekilde aramak doğru olacaktır. Sağ taraftan NK'yı seç.
![]()
Bence egevetle çalışan vet.kaliteye önem vermeyen (veya veremeyen) veteriner hekim dir . barış abi katılır mi bilmem.Barış abi benim veterinerim sadece EGEVET den tohum alıyor.Egevet den alabileceğim en iyi simental sperması hangi boğadır? hem düve hem inek için
Baris abi yanlisim varsa duzelt lütfen. Dubai cok gösterişli ve uzun bir boga.tek kötü tarafı cok iri doğum olması. Vede az kızı incelenmiş.baris abiden öğrendim kadariyla duvelerde kesinlikle kullanilmaz.[emoji4]Baris usta Dubai nasil bir boga bilgi verirmisiniz duvelere olurmu veteriner 175 tl diyor
Baris abi yanlisim varsa duzelt lütfen. Dubai cok gösterişli ve uzun bir boga.tek kötü tarafı cok iri doğum olması. Vede az kızı incelenmiş.baris abiden öğrendim kadariyla duvelerde kesinlikle kullanilmaz.[emoji4]
Baris usta Dubai nasil bir boga bilgi verirmisiniz duvelere olurmu veteriner 175 tl diyor
Baris abi senin yetisemedigin sorulari bana havale edebilirsin.[emoji4]Kesinlikle düvelere kullanma. Çok iri doğum.