Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?
Ama ankarada ne bayisi var,ne de servisi.Bir firma bölge bölge değerlendirilmemeli,ülkemizde 81 tane il,7 tane bölge var.Edirnede,İstanbulda vs... servis imkanı çok rahattır,bayisi vardır ama Ankara ' da yok.Sivas ' ta yok vs... %90da yok.John Deere ' nin her ilde servis ve satış imkanı olduğunu da iddia etmiyorum.Bütün olarak değerlendirirsek yine de John Deere ağır basıyor bence.Bir 7-8 sene sonra belki Claas ' ı seçeriz ama günümüz için tabiki John Deere...
Hasat makinaları tartışılmaz güzellikte ama traktör konusu olduğu için ona göre değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.Bir kere birkaç sene evvel claas görmüştüm,onda da bugnkü kadar fikir sahibi olmadığım için sadece kabiniyle ilgilenmiştim.John Deere ' nin hemen hemen türkiyeye gelen her traktörünü inceleme fırsatım oldu.Ben john deere ' yi tercih ederdim.Bir claas traktörü almak istesem konyaya gitmem gerekli,sanırım servisi de konyada.(Tam bir bilgim yok)insomnia link=topic=6024.msg63337#msg63337 date=1218123774' Alıntı:tabiki claas
şuan jd den çok geç traktör piyasasına girmiş olsa dahi jd nin önünde daha teknolojik olarak traktör üretiyorlar hasat makinalarındaki tartışılmazlığını hepimiz biliyoruz aksini düşünen varsa belgelere dayalı olarak kanıtlasın derim
saygılar
Ama ankarada ne bayisi var,ne de servisi.Bir firma bölge bölge değerlendirilmemeli,ülkemizde 81 tane il,7 tane bölge var.Edirnede,İstanbulda vs... servis imkanı çok rahattır,bayisi vardır ama Ankara ' da yok.Sivas ' ta yok vs... %90da yok.John Deere ' nin her ilde servis ve satış imkanı olduğunu da iddia etmiyorum.Bütün olarak değerlendirirsek yine de John Deere ağır basıyor bence.Bir 7-8 sene sonra belki Claas ' ı seçeriz ama günümüz için tabiki John Deere...