Steyr 768 - Sulama

Geçen hafta çektiğim fotoları atıyorum.

Saat 06:00. Bizim kıraç tarlalara sonradan getirilen sulama sistemi. Çok büyük imkan, artık sulanmayan arazimiz yok gibi bişey.

Bu tarlada bizim, pancar ekili.

Tabancalar çalışıyor. 17 tabanca takıyoruz her biri yaklaşık 12-13 metre atıyor.

Ynt: Steyr 768 - Sulama

güzel resimler mustafa su baya tanzikli geliyo ;) ama son resimde anladıgım kadarıyla biraz bugday ezmişsiniz sizin bugdaylarda zayıf mış ya cöö-*s walla çiftçinin durumu zor

kangalli_84 link=topic=3705.msg37681#msg37681 date=1211460824' Alıntı:
Eline sağlık Mustafa abi borularınızın markası ne acaba...

Şuan hatırlayamadım.

Melih BOLSU link=topic=3705.msg37729#msg37729 date=1211462770' Alıntı:
güzel resimler mustafa su baya tanzikli geliyo ;) ama son resimde anladıgım kadarıyla biraz bugday ezmişsiniz sizin bugdaylarda zayıf mış ya cöö-*s walla çiftçinin durumu zor

En son ki fotoların başına Yonca ' dan boru toplarken demişim. :) O ezilen yonca, buğday değil.

Adını yazmasam tamam da yazmışım oraya 'Yonca tarlasından boru toplarken' diye. Sen yazıları oku muyor musun? Okuyun diye yazdım onları, bakın diye değil. :)

:) İş olsun yeter, böyle sulamaya ne var ki? Tak boruyu iş bitsin, boru taşımak da onun tuzu biberi olsun o kadarcık. Salma sulamanın yanında var ya, lokum bu. :)

yok onları hiç okumuyom hatta bazen resimlere bile bakmadan yorum yazıyodum bi ara biri vidyo koymuş ona güzel resimler yazdım o gün aklım başıma geldi artık bakıyo yani

POYRAZLI SALİH link=topic=3705.msg37806#msg37806 date=1211465736' Alıntı:
güzel resimler mustafa
70-66 tek mi çift çeker mi ???
alam sanada bi 70-66 :D

Tek çeker. Bizim buralar hep düzlük, pek çiftçeker yoktu daha yeni yeni millet almaya başladı. O motor yaz kış çalışır, sürekli piyasaya havalı mibzerle tohum eker, balya yapar. Ama temiz bakıyorlar çok, hiç çalışmamış gibi duruyor. Eğer param olsa niye almayayım ki 70-66, motora bi lafım yok. Birde düz platform olsa içi süper olur.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=3705.msg37811#msg37811 date=1211466069' Alıntı:
Tek çeker. Bizim buralar hep düzlük, pek çiftçeker yoktu daha yeni yeni millet almaya başladı. O motor yaz kış çalışır, sürekli piyasaya havalı mibzerle tohum eker, balya yapar. Ama temiz bakıyorlar çok, hiç çalışmamış gibi duruyor. Eğer param olsa niye almayayım ki 70-66, motora bi lafım yok. Birde düz platform olsa içi süper olur.

bizim burda 70-66 4 lü pullukta dönüme 2 litre yakıyor 285 de 3 lü pullukla 2 litre yakıyor
bu tek çeker bizim motordan daha az yakar 285in yerine bi tane 70-66 tek çeker çeksek süper hem az yakar hemde ağır motor olduğu için 4 lüyü çeker bizim arazide mf hafif kalıyor onun için 3 lü takıyoz

Su yok ki nasıl sulucanız? :) Sizin oraları ılıman iklim, nem oranı fazla olduğu için gerek yok bizim burası karasal iklim sulamazsak bişey alamayız, imkanlarımız da var suluyoruz.