Steyr'in çekim gücü

Üretimine ilk başlandığında senkromeçli şanzıman ve hidrolik direksiyonlu olarak üretilseydi çok daha büyük bir pazarı olurdu. KİT kafasıyla bu güzelim traktörlere yazık ettiler. Motoruna, şanzımanına, hidroliğine çekişine diyecek hiç bir şey yok. Biraz daha dikkatli olunsaydı efsane olurdu bu traktörler.
 
Steyr saglam güzel motor lakin burda ustalıkla çıkmış hem orta çeki hemde hidrolik yapmış bi vites düşük yapsa tam gaz vermeden baysa ara ara durmak zorunda kalmazdı yani o römork zaten ordan çıkardı batmamış bile benim tecrübelerim şunu diyor eğer oynuyorsa çıkar çıkmıyorsa sen çıkaramamışsındır
 
  • Beğen
Tepkiler: captanalp
şu motorun çekişine bakar mısınız arkadaşlar maşallah demekten başka bir gelmiyor aklıma 768 tahminim steyr motorlar özellikle şanzıman konusunda çok iyi ama nedense hak ettiği yerde değil bence. birde ben üniversite deyken okulun uygulama çiftliğinde 8073 kullandım çok defa yakıt çok azdır ve çekisi çok güzeldir o eski model motorlarda bile kuyruk mili çift devirlidir.
 
  • Beğen
Tepkiler: captanalp

Bence gereksiz hırpaladı bir düşük vitesle o kadar ileri geri yapmadan da çıkardı. Ne yapıp ne edip çıkmak marifet değil tek parça senelerce kullanmak marifet.
 
Bence sofor gereksiz yere stayiri parcaliyor bir alt vitesle koparta koparta giderdi bunlarin huyuda bu cabuk devirden dusuyor gec toparliyor tamam sanzumani arkasi cok iyi stayirin ama motor o kadarda randumanli degil paylasim icin tesekkurler
 

Benzer Konular