Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

Teknelojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

• Kullanılan toplam oy
    15

Ynt: Teknolojide FENDT mi ? JOHNDEERE mi ?

Karaşanzımancı, sen mi herkesten fazla Fendt kullanıyorsun? Burada sallamak kolay değil mi, nasılsa kimse tanımıyor. Salla babam salla. Asıl suç bizde, CAHİLE LAF ANLATMAK ASIL BİZİM CAHİLLİĞİMİZ. Git sen karaşanzımanınla mutlu mesut yaşa. Sırf moralim yerine gelsin diye senin mesajlarını okuyup gülüyorum. Böyle bir komedi olamaz ya. Ne Cem Yılmaz ne Beyaz ne de başka biri...

POYRAZLI SALİH link=topic=5167.msg55090#msg55090 date=1215195763' Alıntı:
bi yanlışın war
New Holland T6060 ile 141hp ye
Case-İH maxxum 110 ile 135 hp ye
Valtra N 141 ile 140 hp ye çıkmıştır 4 silindirli modellerde geçte olsa bunu yakaladılar
4 silindir de 115 beygiri geçemedi bu deyim yanlış olur
o dediğin traktörler fabrika hatalarından dolayı üretimden kalktı.şu an 4 silindirde 115 i geçen bir tek fendt var

adamlar birlik olmuşlar toz mondurmuyorlar yav anladığım kadarıyla bu site fendt tabanlı kurulmuş.... toplansanız bi elin parmaklarını geçmezsiniz.. kesin sesinizi... size bişey söylemeyede gelmiyo hemen parlıyosunuz yav agrasif olmayın bu kadar... şunuda söyleyeyim aranızda daha kara şanzımanın ne olduğunu bilmeyen avareler var............

kral59 link=topic=5167.msg55219#msg55219 date=1215243416' Alıntı:
adamlar birlik olmuşlar toz mondurmuyorlar yav anladığım kadarıyla bu site fendt tabanlı kurulmuş.... toplansanız bi elin parmaklarını geçmezsiniz.. kesin sesinizi... size bişey söylemeyede gelmiyo hemen parlıyosunuz yav agrasif olmayın bu kadar... şunuda söyleyeyim aranızda daha kara şanzımanın ne olduğunu bilmeyen avareler var............
o avareler kimmiş açık açık söyle o zaman..

söylemeye gerek yok belli :::::::))))

adamlarda resmen kompleks varya fasla para veripte gazlandıysanız suç bizim sanki......................

kral59 link=topic=5167.msg55221#msg55221 date=1215243922' Alıntı:

adamlarda resmen kompleks varya fasla para veripte gazlandıysanız suç bizim sanki......................
bence sınırları zorluyorsun fazla zorlama istersen kendını şanzumanını dagıttırırsın bıdahada kımse toplayamaz toplattıramazsında akıllı ol
ha bu arada sen kara şanzımanı bıldıgınden varıo ıle kıyaslıyorsun

sawyer link=topic=5167.msg55216#msg55216 date=1215239659' Alıntı:
o dediğin traktörler fabrika hatalarından dolayı üretimden kalktı.şu an 4 silindirde 115 i geçen bir tek fendt var

bi yanlışın war maxxum 110 hala üretiliyor

insomnia link=topic=5167.msg55127#msg55127 date=1215201430' Alıntı:
salih arkadaşım düzeltmekte fayda var 4 silindirle 155 hp olacak 115 hp yazmışsın kafa karıştıracaktır

abi ben onu sawyer üzerinden aldım özellikle altını çizdim

sawyer link=topic=5167.msg55215#msg55215 date=1215239440' Alıntı:
karaşanzımancı kim ya??

2 günde meşhur olan ve bizi putlara taptığımızı düşünen 85 senedir FENDT kullandığını zanneden garip biri

Kral59

CEHALET KRALI

insomnia link=topic=5167.msg55324#msg55324 date=1215273532' Alıntı:
2 günde meşhur olan ve bizi putlara taptığımızı düşünen 85 senedir FENDT kullandığını zanneden garip biri

Kral59

CEHALET KRALI
bırak abi yav herkesin ağzı var,herkes konuşur.beyni de yeniliğe karşı kara şanzıman gibidir. yeniliğe açık olmazlar.teknolojiyi geriden takip ederler.zaten kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş. bu arkadasla boşuna uğraşmanın bi anlamı yok

sawyer link=topic=5167.msg55574#msg55574 date=1215411949' Alıntı:
bırak abi yav herkesin ağzı var,herkes konuşur.beyni de yeniliğe karşı kara şanzıman gibidir. yeniliğe açık olmazlar.teknolojiyi geriden takip ederler.zaten kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş. bu arkadasla boşuna uğraşmanın bi anlamı yok

sawyer arkadaşım aslında sonradan yazdıklarıma bende katılmıyor yanlış ve rencide olduğumu düşünüyorum binayende arkadaştanda özür diliyorum ama şunu sineye asla çekemeyiz ben ve benim gibi tüm marka ve makinalar hakkında yazan arkadaşlarımızın emek ve çabalarını bir kalemde silip çöpe atma eğliminde olununca insan ister istemez tepki gösteriyor keşke bukadar paylaşım var baksanız yazılanlar neredeyse makinanın katoloğunu oluşturacak toplayıp biraraya getirseniz bunlara bir gözucuyla bakmadan okumadan yanlış bildiğimiz şeyler üzerinde doğru imajı kumarı oynatmaya çalışılıyor ve tabi sonuç herzaman aynı yola çıkıyor bunları yaşamak hoş değil bakalım inceleyelim araştıralım bizlerde yanlışlar yapıyoruz hiç çekinmeyin vurun yüzümüze ama şunuda kabüllensin arkadaşımız doğru ve gerçek neyse biz onun yanındayız

Beyler kendinizi boşuna yoruyorsunuz. İlk önce isteyen istediği traktörü alabilir. Bir markayı sevebilir, beğenebilir ve ona gönül bağlayabilir. İsteyen istediği traktör markasını alabilir. Renkler ve zevkler her insan için değişiktir. Kimisi sarışın, kimisi esmer, kimisi de kumral sever. Böyle bir anket yapılması çok saçma olmuş. Ancak Fendt ' in liderliği tartışılmaz. Avrupa ' da her çiftci Fendt sahibi olmak ister. Parası varsa Fendt alır yoksa diğer markalarda terciğini kullanır. Diğer markalardan alsada Fendt ' in 1 numara olduğunu bilir.
Bakın size şöyle bir sıralama yapayım
1 Numara: Fendt
2 Numara:
3 Numara:
4 Numara:
5 Numara:
6 Numara: Diğer Markalar
7 Numara: Diğer Markalar
Bu sıralama böyle gider. Bu kadar açık fark varken boşuna tartışmayın. Zaman içerisinde Türkiye ' de her çiftçi bunu kabul edecektir. Sevgilerimle[/color]

sawyer link=topic=5167.msg55976#msg55976 date=1215607139' Alıntı:
Beyler kendinizi boşuna yoruyorsunuz. İlk önce isteyen istediği traktörü alabilir. Bir markayı sevebilir, beğenebilir ve ona gönül bağlayabilir. İsteyen istediği traktör markasını alabilir. Renkler ve zevkler her insan için değişiktir. Kimisi sarışın, kimisi esmer, kimisi de kumral sever. Böyle bir anket yapılması çok saçma olmuş. Ancak Fendt ' in liderliği tartışılmaz. Avrupa ' da her çiftci Fendt sahibi olmak ister. Parası varsa Fendt alır yoksa diğer markalarda terciğini kullanır. Diğer markalardan alsada Fendt ' in 1 numara olduğunu bilir.
Bakın size şöyle bir sıralama yapayım
1 Numara: Fendt
2 Numara:
3 Numara:
4 Numara:
5 Numara:
6 Numara: Diğer Markalar
7 Numara: Diğer Markalar
Bu sıralama böyle gider. Bu kadar açık fark varken boşuna tartışmayın. Zaman içerisinde Türkiye ' de her çiftçi bunu kabul edecektir. Sevgilerimle[/color]
kardeşe ilave olarak, fendt ve diğerleri diye düşünüyorum....saygılar.

kral59 link=topic=5167.msg55221#msg55221 date=1215243922' Alıntı:

Adamın parası varsa istediğini almışşa vede sana göre gazlandıysa ve alan kişide bu halindende memnunsa sanane.... ozaman sen daha iyisini üret daha iyi traktörler söyle bizde onu inceliyelim bi karara varalım hatta olmadı alalım kullanalım hoşumuza giderse olmadı bitane alalım dimi.Sen nede olsa bizden daha çok Fendt i kullanmış tecrübesi olan bi abimissin aa sen varken burda bize laf düşmezz........ ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s

(Kusura bakmayın insan böyle yazıları gördükçe yazası gelio...)

bencede fendt....işallah kendm kullandığımda daha da emin olcam......vario yu bırakın...tms ve diğerleriiiiii..... ni saysak yeter.....john deerenin....95hplik makinasında otomatik şanzıman warmı ....sora fendt 309 da tms war...yani kısaca....first class FENDT

arkadaşlar önce hangisinin iyi olduğuna karar vermek için hepsini kullanamazsınız onun için internette dolaşıp teknik değerlerini karşılaştımanız lazım hangisinin adı yazarsanız o çıkar bence iyi olan johndeere ikincisi iyi traktör ise fendt dir [glow=red,2,300]neden[/glow] johndeere tüm çiftçilere hitap edecek traktör serisi üretmiştir şanzuman seçeneyi en fazla olan markadır hem mekanik hemde elektronik tipde şanzuman üretmiştir motor zor şartlardan meydana gelen kasılmalar darbeler etkilenmiyecek bi şase üzerine yerleştirilmiştir motor deneme standartları olan SAE J1995
ISO TR 14396
EG 97/68
2000/25/EG
ECE R24
EWG 80/1269
DIN 70020
OEC gibi standartlar mevcuttur bunlarda en iyi sonucları veren ECE R24 sdandarttır bunu iki firma kullanmaktadır johndeere ve fendt dir şimdi belki bazı firmalar da geçmiş olabilir bu motorlar test edilirken soğutma radyatatörü yağ pompaları kasnak kayışları çoğu standartta takılmaz bu ne demek maksimum 100 beygir olacak motor bunlar takılmayarak 115 beygir çıkarılıyor ve bunlar katoloklara yazılıyor yani bi anlamda bi kandırmaca var işte çiftçiler bu katolokta yazanlardan pek anlamadığı için çiftçimiz yanılıyor yav filan motor 120 beygirmiş ama aslı yok o traktor aslı 105 beygir bilemedin 100 beygir şimdi buraya yazı yazan tüm üye arkadaşların bi çoğu bunlardan haberi yok bu arkadaşları bilinçlendirmek lazım yanlış anlamasınlar beni bende çiftçiyim ama bunları yıllardır araştırıyorum kendi kanaatimi söylüyorum artı johndeere [glow=red,2,300](ar-ge)[/glow] araştıma geliştirme programına günlük 3 milyon usd ayırıyor yılda 1 milyar dolar ediyor arkadaşlar bi firmanın iyiliği büyüklüğü işte budur şimdi siz karar verin hangisinin iyi olduna yazacam cok şey var amma şimdilik bu kadar yeter.

tufanderiz link=topic=5167.msg58815#msg58815 date=1216734033' Alıntı:
arkadaşlar önce hangisinin iyi olduğuna karar vermek için hepsini kullanamazsınız onun için internette dolaşıp teknik değerlerini karşılaştımanız lazım hangisinin adı yazarsanız o çıkar bence iyi olan johndeere ikincisi iyi traktör ise fendt dir [glow=red,2,300]neden[/glow] johndeere tüm çiftçilere hitap edecek traktör serisi üretmiştir şanzuman seçeneyi en fazla olan markadır hem mekanik hemde elektronik tipde şanzuman üretmiştir motor zor şartlardan meydana gelen kasılmalar darbeler etkilenmiyecek bi şase üzerine yerleştirilmiştir motor deneme standartları olan SAE J1995
ISO TR 14396
EG 97/68
2000/25/EG
ECE R24
EWG 80/1269
DIN 70020
OEC gibi standartlar mevcuttur bunlarda en iyi sonucları veren ECE R24 sdandarttır bunu iki firma kullanmaktadır johndeere ve fendt dir şimdi belki bazı firmalar da geçmiş olabilir bu motorlar test edilirken soğutma radyatatörü yağ pompaları kasnak kayışları çoğu standartta takılmaz bu ne demek maksimum 100 beygir olacak motor bunlar takılmayarak 115 beygir çıkarılıyor ve bunlar katoloklara yazılıyor yani bi anlamda bi kandırmaca var işte çiftçiler bu katolokta yazanlardan pek anlamadığı için çiftçimiz yanılıyor yav filan motor 120 beygirmiş ama aslı yok o traktor aslı 105 beygir bilemedin 100 beygir şimdi buraya yazı yazan tüm üye arkadaşların bi çoğu bunlardan haberi yok bu arkadaşları bilinçlendirmek lazım yanlış anlamasınlar beni bende çiftçiyim ama bunları yıllardır araştırıyorum kendi kanaatimi söylüyorum artı johndeere [glow=red,2,300](ar-ge)[/glow] araştıma geliştirme programına günlük 3 milyon usd ayırıyor yılda 1 milyar dolar ediyor arkadaşlar bi firmanın iyiliği büyüklüğü işte budur şimdi siz karar verin hangisinin iyi olduna yazacam cok şey var amma şimdilik bu kadar yeter.
gerçekten john deeremi fendt mi karar vermek güç...