TrakKulüp Ankara Buluşması 1

Ynt: TrakKulüp Ankara Buluşması

seka0680 link=topic=9418.msg121814#msg121814 date=1230364591' Alıntı:
Armada da buluşmak üzere arkadaşlar.

Muzaffer abi, biz sana ulaşamadık. 1 ' e kadar Armada ' daydık, bekledik başka gelen olmadı. Sonra başka yere geçtik. Eğer geldiysen ve bulamadıysan üzülürüz. Biz 11 ' de başlıyoruz dedik buluşmaya, 1 ' e kadar bekledik. Gelenlerle başka mekana geçtik.

Arkadaşlar, süper bir gün oldu. En kısa zamanda resimleri atıcam buraya. Herkes deşifre olacak artık. :)

Biraz geç katılsam da süper bir buluşma oldu.Abilerim kardeşlerimle süper bir gün geçirdik.Hepsine çok teşekkür ederim...

evet gerçekten güzeldi ben ancak benim için güzel bir akşamdı diyebiliyorum ama olsun genede yetiştik ve bire bir tanışma fırsatı bulduk

gelemeyenlere geçmiş olsun çok süper geçti buluşma
özellikle Okay Abi çok matrak adam gerektiğinde büyük gerektiğinde yaş olarak küçük olabiliyor yani her yaşa hitap etme özelliğine sahip :D
özellikle Hüseyin Abi ve Ozan Abide ç.ok matrak süperbi muhabbet vardı... traktörlerden, traktör maceralarından vs. kısacası herşeyden konuştuk, vakit nasıl geçti anlamadım 11den 6ya kadar 7 saat su gibi geçti
yarında kısmet olursa Karakule (Şaban Abi)nin yanına gidecegiz...
inşallah 2. buluşma Sivasta 3. buluşmada Eskişehirde olur tekrar bir araya geliriz :D

salih sana katılıyorum gerçekten mükemmel bi buluşmaydı.dediğin gibi zaman nasıl geçti anlayamadık.ben biraz erken kalkmak zorunda kaldım.keşke numan abiylede tanışabilseydim....

_FaTıH_ link=topic=9418.msg121863#msg121863 date=1230417873' Alıntı:
salih sana katılıyorum gerçekten mükemmel bi buluşmaydı.dediğin gibi zaman nasıl geçti anlayamadık.ben biraz erken kalkmak zorunda kaldım.keşke numan abiylede tanışabilseydim....

bir dahaki sefere inşallah

Güzel ve çok hoş vakit geçirdik.Bazen matrak bazen hüzünlü bazen tartışmalı bazende kahkahalı bir gün oldu.Katılımcı arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim.

1. Ankara buluşmasından sonra Salih ve Ben 1. Beynam buluşmasına katıldık :D
saolsun Şaban Abi (Karakule) bizi misafir etti orasıda çok güzeldi Cağ Kebabı ikram etti keşke Hüseyin Abi ve Okay Abide bize katılsaydı ama kısmet değilmiş inşalah bu buluşma tekrarlanır, sabırsızlıkla bekliyorum...
artık 2. Ankara buluşması benim askerlik belli olunca bizim köyde olcak davet verirsem hepinizi davete beklerim...

POYRAZLI SALİH link=topic=9418.msg122444#msg122444 date=1230498121' Alıntı:
1. Ankara buluşmasından sonra Salih ve Ben 1. Beynam buluşmasına katıldık :D
saolsun Şaban Abi (Karakule) bizi misafir etti orasıda çok güzeldi Cağ Kebabı ikram etti keşke Hüseyin Abi ve Okay Abide bize katılsaydı ama kısmet değilmiş inşalah bu buluşma tekrarlanır, sabırsızlıkla bekliyorum...
artık 2. Ankara buluşması benim askerlik belli olunca bizim köyde olcak davet verirsem hepinizi davete beklerim...
inşallah seni paşalar gibi uğurlarız salih :D

ağır abi link=topic=9418.msg122623#msg122623 date=1230541417' Alıntı:
vakıt kaybetmeden atın su fotolarıda merkta koymayın mılletı
Fotoğraflar mustafada artık ona söylersin.Heralde kendini siliyor fotoğraflardan :D