Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Mustaf-a link=topic=66139.msg816862#msg816862 date=1388088696' Alıntı:
Arkadaşlar, konumuzla ilgili son haberleri paylaşıyorum sizinle. İnşallah 24.01.2014 Cuma günü saat 20:30 ' da 'Uzman Görüşü' programına katılacağız. Sitemizden üç kişiyle beraber programın sunucusu Malik Bey ' in konuğu olacağız ve karşımıza konuyla ilgili bir uzman çıkacak.
Hadi Bakalım İnşallah Hayırlısıyla Güzel Bir Program Olur :)

Arkadaşlar, konumuzla ilgili son haberleri paylaşıyorum sizinle. İnşallah 24.01.2014 Cuma günü saat 20:30 ' da 'Uzman Görüşü' programına katılacağız. Sitemizden üç kişiyle beraber programın sunucusu Malik Bey ' in konuğu olacağız ve karşımıza konuyla ilgili bir uzman çıkacak.
Abi lütfen mazot,gübre,zehir fiyatlarını gündeme alın.
100 dönüm yeri sadece pullukla sürmeye 1200 TL ' lik mazot gerek.Bunları söyleyin abi...
Gübre almış başını gidiyor.Patates 150 kg gübre atıyoruz sonumuz nolacak :(

Anıl Tiraki link=topic=66139.msg817113#msg817113 date=1388097803' Alıntı:
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.Tanıtımı ne zaman yayınlanır bilgi var mı?
Canlı yayın bahsedilen program,sanırım tarih yaklaşınca o hafta içinde olur.

Bu güzel haberden sonra aramızdan tecrübeli farklı alanlarda uzmanlaşmış ve bizi iyi temsil edecek arkadaşlar çıkarmak lazım

anayurtlu 3105d link=topic=66139.msg817163#msg817163 date=1388101268' Alıntı:
Bu güzel haberden sonra aramızdan tecrübeli farklı alanlarda uzmanlaşmış ve bizi iyi temsil edecek arkadaşlar çıkarmak lazım

Volkan ' a katılıyorum...fakat konuya üyeler tarafından ilginin gerekenden az olduğunu da düşünüyorum

anayurtlu 3105d link=topic=66139.msg817163#msg817163 date=1388101268' Alıntı:
kubilay07 link=topic=66139.msg817164#msg817164 date=1388101392' Alıntı:
Volkan ' a katılıyorum...fakat konuya üyeler tarafından ilginin gerekenden az olduğunu da düşünüyorum

Programa katılacaklar ve içerikle ilgili detaylar kısa süre içinde belli olacak.

Hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar ozamana kadar sorun başlıklarını tam olarak belirleyip mevcut istatikleri göstererek sorunlarımızı taleplerimizi anlatacağımız konuşmaları hazırlayalım,bu çalışmalarda hemen başlayalım bence aramızda ana başlıklarla ilgili konuşma hazırlamak için görev dağılımı yapalım şimdiden,benim birkaç fikrim var hayvancılıkla alakalı istatistik bilgi edinmek için moderatörü olduğum hayvancılık bölümüne konu açıyorum bu işle uğraşan ve konuyla ilgilenen bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
'Şuanki bölgelere göre et fiyatları ne durumda,bölgelere göre çiğ süt alım fiyatları ne durumda aynı şekilde besi ve süt hayvanlarımıza verdiğimiz yemleri kaç tl ye alıyoruz bölge bölge belirtip orada dile getip hayvancılık konusundaki konuşmayı o konu içinde oluşturalım.
http://www.trakkulup.net/buyukbas-hayvancilik/hayvancilik-sektorundeki-sorunlarimiz-ve-taleplerimiz-bereket-tv-konusma-metni/

Super haber.acil olarak konu basliklarini ve 3 kisiyi belirleyelim derslerine hemen calissinlar.bununla ilgili talep alip anketmi olusturalaim.

katılım günün belli olması güzel .
şimdi katılcak arkadaşlar belirlenip.birlikde ortak sorunlarımıza karar verip ,bizlerin beklentilerini ve sıkıntılarımızı en iyi biçimde dile getirmeleri acısından bi calışmaya şimdiden başlamamız lazım.
inşallah bu ilk olsada sesimiz duyulur.

1.sayfaya eklediğimiz başlıkları Bereket Tv ' ye ilettik,onların da programla ilgili belirli bir planları ve düşündükleri konular varmış.Görüşme halindeyiz konular tam olarak belli olduğunda buraya da yazılacak.

Aynı zamanda kısa bir süre içinde katılacak üyelerimiz de açıklanacaktır.

Arkadaşlar dün ziraat odasındada dile getirdim pek önemsemediler malum yerel seçimler öncesi siyasi külis yapıyorlar,tarım desteklemeleri askıya çıktığında mesajla askı başlangıç bitiş sürelerinin kayıtlı çifçilere bildirilmesi lazım birçok çifçinin askıdan haberi olmayabiliyor askı süresi geçince itiraz hakkıda ölüyor bu şekilde mağdur üreticide çok.

hacimmet link=topic=66139.msg817249#msg817249 date=1388145285' Alıntı:
Arkadaşlar dün ziraat odasındada dile getirdim pek önemsemediler malum yerel seçimler öncesi siyasi külis yapıyorlar,tarım desteklemeleri askıya çıktığında mesajla askı başlangıç bitiş sürelerinin kayıtlı çifçilere bildirilmesi lazım birçok çifçinin askıdan haberi olmayabiliyor askı süresi geçince itiraz hakkıda ölüyor bu şekilde mağdur üreticide çok.
Evet ben de katılıyorum çok zor birşey değil sonuçta.Ziraat odaları neyi önemsiyor ki zaten abi :)

cenesi iyi laf yapan gökhan katılsın abi adam laf ebesi kafası iyi calışıyo derdimizi iyi anlatır zaten tv lere de alışkın :D

Katılacak arkadaşların belli bir çiftçilik tecrübesine sahip olmasında fayda var. Ayrıca heyecan yapmayacak ve konuştuğu zaman derdimizi en iyi şekilde uslübuna uygun şekilde anlatmasını bilen kişiler olması gerek. Benim fikrim mümkünse konularda yeterli bilgiye sahip ve çeşitli bölgelerden arkadaşlar olması iyi olacaktır. Bu şekilde siteninde Türkiye çapında geniş bir katılımcı kitlesi olduğu daha iyi belli olacaktır. Programı izlemeyi merakla bekliyorum...;)

Bütün sorunlarımız bir programa sığmaz, forumda hemen hemen bütün tarım ürünlerini üreten üyelerimiz mevcut. Aslında bu en az 5-6 program olmalı ve her programda 3 temsilci ile 3 değişik sektördeki sorunlar dile getirilmeli. Mesela; 1.program trakkulüp tanıtımı ve amacı, başlangıcı ve geldiği yer, Hububat üretimi ve hayvancılık, 2. program; Besicilik, kanatlı sektörü ve pancar üreticisinin sorunları, 3.program; sulu tarım ve sorunları, sebzecilik, meyva üreticileri......... böyle gider..
Şahsi görüşümdür, bunların arasına forumdaki başarılı arkadaşların başarı öyküleri eklenebilir.

nailyetek link=topic=66139.msg817358#msg817358 date=1388158740' Alıntı:
Bütün sorunlarımız bir programa sığmaz, forumda hemen hemen bütün tarım ürünlerini üreten üyelerimiz mevcut. Aslında bu en az 5-6 program olmalı ve her programda 3 temsilci ile 3 değişik sektördeki sorunlar dile getirilmeli. Mesela; 1.program trakkulüp tanıtımı ve amacı, başlangıcı ve geldiği yer, Hububat üretimi ve hayvancılık, 2. program; Besicilik, kanatlı sektörü ve pancar üreticisinin sorunları, 3.program; sulu tarım ve sorunları, sebzecilik, meyva üreticileri......... böyle gider..
Şahsi görüşümdür, bunların arasına forumdaki başarılı arkadaşların başarı öyküleri eklenebilir.
Tabi ki keşke devamlı olsa bu program.O zaman çok yararlı olur.Belki de olur ilk intiba önemli tabi.

nailyetek link=topic=66139.msg817358#msg817358 date=1388158740' Alıntı:
aynen abi bu programı basarılı bi sekilde gecersek devamı gelir bence :) hayırlısı